POKAŽITE PARTNERU KOLIKO VAM JE STALO I KOLIKO VAM ZNAČI: Ovaj originalan gest će sigurno zapamtiti!
Foto: Profimedia

Slavimo ljubav

POKAŽITE PARTNERU KOLIKO VAM JE STALO I KOLIKO VAM ZNAČI: Ovaj originalan gest će sigurno zapamtiti!

Žena -

Danas je praznik žena. Iako tokom cele godine treba da iskazujemo ljubav i poštovanje prema emotivnom partneru, ovaj dan je svakako idealan da nekim lepim gestom iznenadite svoju lepšu polovinu i time joj pokažete koliko vam znači.

Ukoliko se odlučite da vaše iznenađenje bude u vidu poklona, predlažemo vam da on bude drugačiji, originalan, nešto što vaš partner ne očekuje, a sa druge strane bi bilo pozitivno da taj poklon bude kvalitetan, da ne košta puno, ali i da bude upamćen.

Imamo lepe vesti! Otkrićemo vam šta će sasvim sigurno oduševiti vašu ljubav, pogledajte savet kako da budete drugačiji i kako da svoju polovinu odvedete na sedmo nebo!

Niko nije imun na neodoljivu, zdravu, poslasticu premium kvaliteta magičnog i nezaboravnog ukusa!

foto: Promo

Još ako je ta poslastica sladoled… Originalan i nepogrešiv izbor, u kome ćete oboje uživati, zar ne?

foto: Promo

Evo saveta kako da provedete predstojeći vikend i iznenadite osobu do koje vam je stalo. Seven Heaven sladoledi su premium kvaliteta i kombinacija su pažljivo odabranih sirovina – svežeg mleka i organskog voća, bez biljnih hidrogenizovanih i rafinisanih masti, potpuno na prirodnoj bazi. Ukoliko vaš partner bira veganski način ishrane, posti, ili uopšte ne konzumira šećer – i u ovim slučajevima Seven Heaven ima veliku paletu ukusa koje možete odabrati.

foto: Promo

Koristeći stare, italijanske recepture čuvenih gelato majstora, kao iz mnogo truda i posvećenosti stvorena je prava rapsodija ukusa, koja stiže na vašu adresu na teritoriji Beograda BESPLATNO i to samo za 60 minuta! Sve što je potrebno je da OVDE, ili na broj telefona 066/66 00 330 pozovete gelato majstora i odaberete kombinaciju koja će vašu polovinu odvesti na sedmo nebo!

foto: Promo

Ukoliko iznenadite svog partnera danas, ostvarujete pravo na 10% popusta i poklon!

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Profimedia,Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track