Najnovije vesti

DA LI RADITE OVE STVARI ZA PARTNERA? Ako je odgovor DA, rizik od PREVARE skoro da ne postoji!
Foto: Profimedia

NAUKA POTVRDILA

DA LI RADITE OVE STVARI ZA PARTNERA? Ako je odgovor DA, rizik od PREVARE skoro da ne postoji!

Žena

Vilard Harli, doktor, psiholog i bračni savetnik sproveo je eksperiment s više od 800 parova i otkrio da muškarci i žene imaju osnovne potrebe koje treba zadovoljiti kako bi se smanjile šanse nevere.

 

1. Potreba za nežnošću/seksom

 

Vilard Harli smatra da su potrebe muškaraca za seksom i potrebe žena za nežnošću povezane. Ako muškarac ne pokazuje nikakvu ljubav ili nežnost, postoje šanse da neće dobiti nimalo seksa. I obrnuto, ako žena ne dopusti muškarcu seks s njom, on s njom neće biti nežan.

 

foto: Profimedia

2. Potreba za razgovorom/hobijima

 

Žene imaju potrebu za razgovorom i da ih njihovi muškarci slušaju i daju im povratnu informaciju. U početku veze par se sastaje i razgovara. Za žene je jako važan takav odnos i u braku. Ženama treba malo više od 2 sata pažnje na dan. Muškarcima su njihove žene potrebne za zajedničko uživanje u hobijima. Žene često dele interese svojih partnera dok se zabavljaju: idu na ribolov, gledaju zajedno utakmice i slično. Prema mišljenju psihologa, opuštanje sa ženama je druga najvažnija stvar za muškarce.

 

3. Potreba za iskrenošću/atraktivnom ženom

 

Ženama je potreban iskren i otvoren partner. Poverenje žena temelji se na iskrenosti partnera. Zato je, da ne bismo izgubili poverenje, vrlo važno da čovek bude iskren čak i u najmanjim detaljima. Muškarcu je bitno da mu je partnerka fizički privlačna. Budimo realni: muškarci ne cene svoje žene samo zbog njihove inteligencije. Oni takođe treba da osete i fizičku privlačnost.

 

foto: Profimedia

4. Potreba za novcem/udobnosti u domu

 

Da bi bile zadovoljne i mirne žene moraju imati dovoljno novca kako bi platile sve mesečne troškove. Muškarcima je potrebno da su njihove kuće udobne. Muškarci se svakodnevno susreću s mnogo problema i zadataka koje je potrebno redovno rešavati, pa je vrlo važno da imaju uredno i mirno mesto gde mogu da odmore. 

 

5. Potreba za muškarcem koji je dobar otac/divljenjem

 

Ženama je potrebno da njihovi muževi budu dobri očevi i uzori za svoju decu. Takođe, muškarci moraju preuzeti određene odgovornosti u razvoju i obrazovanju svoje dece. Muškarcima je potrebno da im se divi. Važno je da se muškarci ponose sobom i shvate da im se žene dive. Iskreno divljenje je ozbiljan motivator za muškarce. Nadahnjuje ih da učine još više.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Brightside, Foto: Profimedia

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...