TOPLO MORE I SUNČANE PLAŽE: Belek će vas očarati na prvi pogled
Foto: Promo

TOPLO MORE I SUNČANE PLAŽE: Belek će vas očarati na prvi pogled

Žena -

Letnji meseci su pravo vreme da se uputite u Tursku, koja definitivno i ove godine prednjači po broju hotela odlične usluge i sadržaja, a naša današnja preporuka je hotel u Beleku, letovalištu poznatom po golfu i najluksuznijim hotelima Antalijske regije.

Na samo 6km od Beleka i na samoj plaži nalazi se Kaya Palazzo Golf Resort 5*. Očarava već na prvi pogled svojom atraktivnom i modernom arhitekturom, i mami na prepuštanje njegovom komforu, luksuzu i raskoši. Kompleks je sa prefinjenošću dizajniran od strane svetski poznatog arhitekte, što je dokaz da se o svakom detalju u hotelu vodi računa. Posebna pažnja je skoncentrisana na uživanje gostiju, za šta je dokaz spa centar koji se prostire na 3500m2, zatim sobe sa pogledom na more i peščanu plažu, mini klub za najmlađe, smeštajne jedinice sa direktnim izlazom na bazen, a pored glavnog restorana, još čak pet a la carte restorana (libanski, azijski, italijanski, riblji i “Steak-House”).

foto: Promo

Kutak za decu

U hotelu Kaya Palazzo Golf Resort 5* decu očekuje magično iskustvo, u kom će se osetiti kao mali prinčevi i princeze. Neograničene količine zabave u akva parku i svakodnevim aktivnostima, vođenim od strane profesionalnih instruktora, ispuniće njihovo vreme na najkreativniji način. Razviće svoju maštu, gledajući dečije predstave tokom prijatnih večeri, ili će se zabaviti u mini disku. Svaki dečiji program je osmišljen da bi pozitivno uticao na razvoj mališana i stvorio lepe uspomene sa letovanja.

foto: Promo

Raj za golfere

Kaya Palazzo golf klub je nezaobilazna stanica za ljubitelje golfa. Nalazi se među zelenilom borove šume i konstruisan je po uzoru na najprestižnije golf terene u svetu. Teren poseduje 18 rupa i mesto je zabave mnogim posetiocima koji žele da spoje odmor i aktivnosti u prelepom okruženju Beleka.

foto: Promo

Opuštanje u spa centru

Nema boljeg opuštanja za telo i duh od tretmana u spa centru. Hotel Kaya Palazzo Golf Resort 5* ima spa centar koji se prostire na 3500m2 i u ponudi ima najrazličitije tretmane, od turskog kupatila, saune pa do snežne fontane. Poseduje 20 prostorija za masažu, a pored toga i đakuzi i zatvoren bazen. Svi znamo koliko je bitno uvek voditi računa o lepoti i zdravlju, pa čak i tokom odmora. Zato su gostima na rapolaganju razni tretmani kože, terapeutske masaže, kao i tai i ajurveda tretmani.

foto: Promo

U Turskoj je sezona i dalje u jeku, pa je pravi momenat da se odazovete pozivu toplog mora i sunčanih plaža. Posetite zvaničan sajt agencije „1 A Travel“ na kom ćete naći sve detaljne informacije o letnjim destinacijama, a i mogućnost za online rezervaciju. Podršku možete dobiti i putem kontakt centra na 011/655 78 00, tu smo za sva pitanja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track