Najnovije vesti

OD OVAKVIH MUŠKARACA BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Deluju ljubazno, ali ćete se sigurno POKAJATI! Zaobiđite ih u ŠIROKOM LUKU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NE TREBAJU VAM

OD OVAKVIH MUŠKARACA BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Deluju ljubazno, ali ćete se sigurno POKAJATI! Zaobiđite ih u ŠIROKOM LUKU!

Žena

Upoznali ste muškarca i na prvu vam se učinio kao pravi dobitak na lotu? Možda ne bi bilo loše da proverite još jednom.

 

Istinski romantici uvek će vam reći da postoji ljubav na prvi pogled. Možda zaista i postoji, ali ponekad vam tek pomnija analiza ponašanja određene osobe može otkriti da li želite da provedete vreme s njom ili ne. Takođe, postoje i muškarci sa kojima ćete teško biti srećne. Evo koji su to:

 

Mamin sin

 

On je savršen i najbolji. Barem ako pitate njega. I njegovu mamu. Jako je vezan za svoju mamu i ima (pre)visoko mišljenje o sebi, a prepoznaćete ga po tome što uvek mora da bude u centru pažnje i ne bi imao ništa protiv toga da ceo dan provedete hvaleći ga. Osim toga, verovatno previše pažnje posvećuje izgledu i oblačenju, pa se nemojte začuditi ako shvatite da ima više cipela nego vi.

 

Lokalni zavodnik

 

Sve vaše drugariceznaju za njega? Ovo bi mogao da bude prvi signal za uzbunu. S njim ćete se verovatno osećati kao kraljica, a mogao bi da vas časti i skupim večerama, ali i obasipa poklonima. Ipak, isto tako bi ovaj iskusni zavodnik mogao jednaku pažnju da posvećuje i drugim ženama. To vam ne treba u životu.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Adrenalin je njegovo drugo ime

 

Nema ništa loše u tome da je muškarac na kojeg ste bacili oko zaljubljenik u sport i zdrav život. Ipak, ako ga zabavljaju samo adrenalinske avanture i većinu vremena provodi testirajući svoje granice, zapitajte se da li možete da pratite njegov tempo. Verujte, on ne planira da stane samo kako biste ga vi stigli.

 

Karijerista

 

Vaš prvi sastanak je protekao u razgovoru o njegovom poslu. Iako je ambicioznost vrlina, pripazite. Naime, ako prvi dolazi na posao, a poslednji odlazi, skoro svakodnevno odlazi na piće s kolegama - pred vama je školski primer karijeriste. To je muškarac kojem je posao na prvom mestu, a sve ostalo na drugom.

 

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr/Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...