DRAGI, BUDI MALO NEŽNIJI! Ove stvari uništavaju SE*SUALNI ŽIVOT! Muškarci, evo šta NIKAKO ne smete da radite u krevetu!
Foto: Profimedia

Ne radi mi to

DRAGI, BUDI MALO NEŽNIJI! Ove stvari uništavaju SE*SUALNI ŽIVOT! Muškarci, evo šta NIKAKO ne smete da radite u krevetu!

Žena -

Ako ste tip muškarca koji u krevetu želi da maksimalno zadovolji ženu, vodite računa o tome da oboje podjednako uživate. Kad su strasti u pitanju, niko ne sme da trpi.

Sigurno je da postoje neke stvari koje žene ne vole da im njihov partner radi tokom se*sa.

Neke su hrabre da mu to kažu i skrenu mu pažnju da bude malo nežniji ili da mu pokažu kako da radi određene stvari, dok veliki broj njih ćuti i trpi. E pa, vreme je da muškarci konačno shvate šta je to što uopšte ne prija nežnijem polu...

Grubi prsti Muškarci se tokom se*sa često malo zanesu, pa penis zamene prstima, što za veliki broj žena nije nimalo prijatna radnja. Zato je vreme da jači pol konačno shvati da te dve stvari ne daju isti užitak. Naime, penis nema zglobove, prstenje i nokte, koji mogu da budu neprijatni za osetljivu vaginu. Ako odlučite da ipak koristite prste, radite to što nežnije.

foto: Profimedia

Se*s u nedogled Da, istina je! Sve je super dok traje uživanje, ali svakoj ženi se smuči kada počnete da obarate rekord u trajanju se*sa jer on tada postaje dosadan i bolan. Mnogi muškarci sada će verovatno pomisliti: Ne valja kad traje dugo, ne valja kad se prebrzo završi, ko će ženama ugoditi! Nije baš tako. Ako ste tip muškarca koji u krevetu želi da maksimalno zadovolji ženu, vodite računa o tome da oboje uživate, trudite se da se*s ne bude monoton i da niko ne trpi.

Tihi se*s Ponekad su muškarci u se*su tihi, a to žene uglavnom ne vole. Zato, dragi naši, slobodno pustite glas, opustite se i uzdišite koliko vam je volja, jer partnerka vašu uzdržanost može da shvati kao znak da vam se*s s njom ne prija.

Neuredan penis Muškarci najčešće ne misle na to koliko je higijena penisa ženama važna, a one zapravo obožavaju kada je on čist, svež i mirišljav, kao i područje oko testisa. Naime, upravo ti predeli kriju tragove znojenja i uriniranja koje obavite tokom dana. Zapamtite, većini dama upravo miris penisa pali crveno svetlo pre izvođenja oralnog seksa.

foto: Shutterstock

Predugačak felacio Ovde je reč o oralnom se*su, koji se od užitka za ženu pretvara u težak posao ako muškarac insistira na tome da dugo traje, jer one tada počinju da osećaju neprijatnost i bol u vilici i vratu. Zato ne tražite više nego što dama može da vam pruži.

Se*s kao u pornićima Naravno da svima ponekad odgovara divlji, žestok se*s. Ali žene ne podnose onaj pornografski uz koji često zaspite kada partnerka nije pored vas, jer se uglavnom zasniva na bezosećajnom nabijanju. Zapamtite jednom zauvek, žene su emotivna bića, pa im tako i pristupite.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Stil/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja