SIN MI JE U SOBI, UČINIĆU SVE ZA NJEGA! Provalnici im upali u KUĆU, majka BEZ RAZMIŠLJANJA uradila OVO i spasla sina i muža!
Foto: Printscreen

to može samo srce jedne majke

SIN MI JE U SOBI, UČINIĆU SVE ZA NJEGA! Provalnici im upali u KUĆU, majka BEZ RAZMIŠLJANJA uradila OVO i spasla sina i muža!

Žena -

Ensli Pašeko, američka influenserka i vlasnica "Only fans" stranice za muškarce, uspela je da odbrani supruga i sina od provalnika.

Ensli je bila u kupatilu kada je čula kako neki muškarci u sobi viču. U prvi mah nije bila sigurna šta se dešava jer je suprug pozvao tri prijatelja da gledaju finale NBA lige, pa je mislila da navijaju.

foto: Printscreen

Međutim, dogodilo se najgore. Kada je jedan od prijatelja parkirao napolju pred kućom, provalnici su ga pratili i zapretili pištoljem da ćuti, te da će s njim ući u kuću.

“Svi da sednete na krevet, svi!”, vikali su provalnici.

Ensli je polako otvorila vrata sobe kako bi bacila ipak pogled šta se dešava, a onda je videla muškarce i svog supruga kako sede podignutih ruku na sofi i fotelji, dok provalnici prete. Sinčić je bio u drugoj sobi i spavao je.

Kako su kupatilo i njegova soba spojeni vratima, ušla je kod sina i iz “specijalne” fioke za hitne slučajeve izvadila je pištolj i brzo ga napunila mecima. Izletela je kao oparena u dnevni boravak i našla se lice u licem sa provalnicima. Svi su držali pištolje.

“Spusti pištolj, brzo”, vikali su joj provalnici.“Neću! Spusti ti svoj! Neću da odstupim, sin mi je u drugoj sobi, učiniću sad sve što treba za njega”, vikala je Ensli.

foto: Printscreen

Videvši da se ne šali, već da se trese od naboja te da je pištolj već repetirala kao u filmovima, provalnici su se ipak dali u beg, a jedan, kako kaže, čini joj se da se i izvinio usput zbog svega.

“Mogla sam da budem ubijena, kao i moj suprug i sin. Ali nisam razmišljala ni o čemu drugom, samo da ih odbranim”, rekla je Ensli.

Policija još nije pronašla provalnike.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track