00:29

IMALA JE 170 KILOGRAMA, JELA JE 10 BURGERA, 2 POMFRITA, 2 BORITA, 2 PICE: Za godinu smršala 80 KG i izgleda neprepoznatljivo

jela koliko i šestočlana porodica

IMALA JE 170 KG, JELA ZA OBROK 10 BURGERA, 2 BURITA, 2 PICE Prejedanjem je sebe terala u GROB a onda je smršala 80 KG i sad je TOP

Žena -

Kler Burt sa Novog Zelanda u martu prošle godine imala 150 kilograma, a onda se odlučila na operaciju želuca i smršala je 80 kilograma.

Kako je ispričala toliko je jela da je jedan njen obrok bio dovoljan za šestočlanu porodicu.

- Tih 150 kilograma nije ništa - šest nedelja pre toga imala sam 170 kilograma. Bila sam očajna i potpuno odsečena od sveta. Probala sam svaku dijetu, svaki lek, sve što sam videla i ništa mi nije pomagalo - kaže ona, dodajući da je 10 godina pokušavala da smrša na različite načine.

"Da nisam dobila šansu da idem na operaciju smanjivanja želuca, sebe bih prejedanjem oterala u grob, u to sam potpuno uverena", kaže ona.

"Čim sam se probudila nakon operacije, mozak mi je bio potpuno miran, nisam mislila na hranu. Kao da je i on znao da smo uradili nešto što će nam promeniti život", rekla je Kler.

Ukupno je smršala 80 kilograma, a odstranjeno joj je 80 odsto želuca.

"Nekada sam za jedan obrok jela 10 burgera, dve porcije pomfrita, dva burita i gazirano piće. Onda bih posle pojela dve velike pice i još soka. Naravno, tu su i slatkiši. Samo na hranu sam trošila ogromne sume novca. Na kraju više nisam mogla čak ni da sama obučem gaće. Pala sam u depresiju i više nisam ni izlazila iz kuće. Sada živim potpuno drugačijim životom i ta operacija je najbolja stvar koju sam uradila za sebe", ispričala je Kler.

kurir.rs

Bonus video:

01:24

KLINAC BEZ PROBLEMA OBARA STARIJE OD SEBE! Prirodan talenat za sumo rvanje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track