BLOGERKA TVRDI DA OVAKO MOŽETE BESPLATNO DA PODMLADITE KOŽU: Ovaj trik koristila je i Merilin Monro, a potrebno vam je samo OVO!
Foto: Printscreen/TikTok/shimmermegorgeous

savet

BLOGERKA TVRDI DA OVAKO MOŽETE BESPLATNO DA PODMLADITE KOŽU: Ovaj trik koristila je i Merilin Monro, a potrebno vam je samo OVO!

Žena -

Novi trendovi u svetu javljaju se gotovo svakodnevno, a jedan koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama mogao bi da zameni skupe tretmane botoksom i filerima.

Žene su počele da praktikuju ovaj trik tokom karantene kada je odlazak u kozmetički salon ili estetsku kliniku bio nemoguć, a neke su nastavile da ga primjenjuju i nakon otvaranja, prenosi "The Sun".

Kako bi koža izgledala sveže i kako bi "ispeglale" bore, žene koriste led.

žena, led tretman, led
foto: Profimedia

Prvo urone lice u činiju koju napune ledenom vodom i drže pet do šest sekundi. Nakon toga trljaju veliku kocku leda po celom licu 20 do 30 sekundi.

"Hladno je, ali ima puno benefita. Led uklanja bore, linije, smanjuje upale, akne i natečenost nakon buđenja ili neprospavane noći", tvrdi 37-godišnja Tiktokerka i dodaje da zaista nema potrebe za ubrizgavanjem botoksa - ovo je potpuno prirodna i besplatna metoda pomlađivanja.

Dobra stvar je i što tretman možete raditi svakodnevno, bez obzira na godine, jer trljanje leda po licu pomaže i kod anksioznosti i depresije.

Devojke su ispod njene objave pisale da ovaj trik koriste godinama, a da ga je navodno koristila i Merilin Monro.

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

01:55

KUPILA PATIKE PREKO INTERNETA, PA DOŽIVELA PRAVI ŠOK! Naša sugrađanka sve uredno platila, a onda OTKRILA STRAŠNU PEVARU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track