SPAVALA SAM S OŽENJENIM TIPOM S TINDERA, A ONDA SVE REKLA NJEGOVOJ ŽENI: Snimila i razgovor s njom! Evo kako je reagovala (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

SPAVALA SAM S OŽENJENIM TIPOM S TINDERA, A ONDA SVE REKLA NJEGOVOJ ŽENI: Snimila i razgovor s njom! Evo kako je reagovala (VIDEO)

Žena -

Hejli je preko Tindera, popularne aplikacije za upoznavanje, upoznala momka koji joj se dopao, te je s njim otišla na sastanak, a potom i u njegov stan. Međutim, ubrzo je shvatila da ima posla s oženjenim čovekom.

Hejli je svoju priču snimila na TikToku kad je shvatila da je spavala s oženjenim muškarcem. Naime, nakon seksa otišla je u kupatilo u stanu muškarca s kojim je bila na sastanku, a tamo je otkrila žensku četkicu za zube. Ubrzo potom videla je u fioci i ostale proizvode i shvatila da ju je muškarac lagao da živi sam i da nije u vezi.

- Šta sam to uradila?! - napisala je Hejli u videu na kojem pokazuje ženske preparate u kupatilu, zbog kojih je otkrila istinu.

- Tako mi je žao, rekao je da živi sam - prošaptala je tokom snimanja videa. Kupatilo je bilo puna ženskih potrepština, a idući dan Hejli je odlučila da se vrati u istu kuću i pronađe suprugu.

- Ja sam bila tu, spavala sam s vašim suprugom. Jako mi je žao, nisam znala da je oženjen - rekla je Hejli, a ceo trenutak je snimila za TikTok, te priznala da se tresla dok je razgovarala s Džejn prvi put.

Hejli je supruzi muškarca s kojim je spavala ispričala celu istinu i pokazala video iz kupatila. Supruga Džejn pristala je da se snimi za TikTok s Hejli, ali u videu je okrenuta leđima, pa nije otkrila svoj identitet. Uprkos šoku koji ju je snašao, odgovorila je na neka pitanja koja su mučila brojne korisnike TikToka koji su pratili razvoj događaja.

- Zahvalna sam ti na tvojim videima, oni mogu da pomognu onima koji se nalaze u sličnoj situaciji kao i ja. Razvodim se, imam svoju porodicu kao podršku i započeću svoj život iznova - rekla je Džejn.

- Važno je da u ovakvoj situaciji imate poštovanja prema drugoj osobi. Mislim da ćemo nakon ovoga svega postati dobre prijateljice - zaključila je Hejli u videu s Džejn, a na kraju su se i zagrlile.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:44

ŠUŠKALO SE DA LJUBI MLAĐEG, A SAD OTKRILA: Evo sa kim je Jelena Rozga ZAGLAVILA u karantinu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track