OVDE SE NE ZNA KO SA KIM SPAVA: Imam ljubavnicu i ljubavnika, moj muž nema ništa protiv, leži na kauču kada je kući, a svima super
Foto: Printscreen/Facebook

divota

OVDE SE NE ZNA KO SA KIM SPAVA: Imam ljubavnicu i ljubavnika, moj muž nema ništa protiv, leži na kauču kada je kući, a svima super

Žena -

Bračni par Ema i Robert su pre tri godine odlučili da "prošire seksualne horizonte" pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija i njegovu partnerku Keli.

Ema Fedigan (38) i njen suprug Robert (40) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u 20-im godinama. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku da istraži svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Pre tri godine odlučili su da "prošire seksualne horizonte" pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Sajmona Berija (44) i njegovu partnerku Keli (43).

Sa Keli su se brzo zbližili, no Ema je, takođe, razvila posebnu vezu sa Sajmonom. Na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u seksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju homoseksualnih sklonosti.

Ali, njihova romansa se ugasila kada je Ema prekinula vezu s Keli, "jer su imale lošu komunikaciju" pa je automatski i Robert prekinuo kontakt s njom. Ali, Ema i Sajmon nisu želeli da njihova veza završi jer su postali vrlo bliski.

- U jako sam lepoj vezi sa Sajmonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla da živim bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe - rekla je Ema.

- Ljubav je beskonačna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši dečaci obožavaju Sajmona - dodala je.

- Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dve nedelje radi i odsutan je od kuće pa je nedelju dana kući. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema, u krevetu sam s Emom - nadovezao se Sajmon.

Kaže kako nije samo tako želeo da odustane od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle. Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to deo ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira da ima dete sa Sajmonom, no "ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga", prenosi The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:35

PRE 15 GODINA SLUČAJNO JE POSTAO NAJPOPULARNIJI DEČAK U SRBIJI! Hit snimak harao je mrežama A SADA JE POZNATI GLUMAC I REŽISER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track