NARUČILI NA STOTINE POZIVNICA ZA VENČANJE: Kad su stigle, UHVATILI SE ZA GLAVU! Kako su mogli da naprave tako FATALNU GREŠKU?!
Foto: Printscreen/Tik Tok

CIRKUS

NARUČILI NA STOTINE POZIVNICA ZA VENČANJE: Kad su stigle, UHVATILI SE ZA GLAVU! Kako su mogli da naprave tako FATALNU GREŠKU?!

Žena -

Buduća mlada, Čaofan Lin, htela je da upozori druge buduće mlade da ne naprave istu grešku kao ona na stotinama svojih pozivnica za venčanje. Naime, tek kada su pozivnice stigle na njihovu adresu, otkrili su da se na njima nalazi fotografija drugog para.

Čaofan je ispričala da je, dok je dizajnirala pozivnice, zaboravila da ažurira deo sa fotografijom na poleđini - pa se sada na njihovim pozivnicama nalazi fotografija drugog para.

"Kada konačno dobijete svoje pozivnice za venčanje...". Na početku videa otkriva prednju stranu svojih pozivnica, ukrašenu slatkom fotografijom sebe i svog partnera Vinsenta, kao i svim potrebnim detaljima o venčanja u septembru 2023. Međutim, kada okrene pozivnicu kako bi otkrila dizajn na poleđini, njena greška je očigledna. Umesto fotografije para nalazi se slika još jednog zaljubljenog para ispod koje stoji: "Jedva čekamo da proslavimo s vama!"

Njena greška privukla je veliku pažnju na internetu, skupivši više od 1,6 miliona pregleda.

"Ako ne pošaljete baš ovako, biću razočaran", komentarisao je jedan korisnik.

"Ovo je urnebesno. Pošaljite ih tako", dodao drugi, na šta je Čaofan odgovorila da razmišlja o tome, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track