SPREMNI STE ZA SVOJE PRVO LETOVANJE U MARSA ALAMU: Već od aprila, direktnim letom na sve popularniju destinaciju
Foto: Promo

SPREMNI STE ZA SVOJE PRVO LETOVANJE U MARSA ALAMU: Već od aprila, direktnim letom na sve popularniju destinaciju

Žena -

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru.

1A Travel
foto: Promo

Do sada je odlazak u Marsa Alam podrazumevao let do Hurgade, a zatim dug, i budimo iskreni, naporan transfer. Od aprila ove godine biće direktnih letova čarterom za Marsa Alam, što je dodatan razlog da što pre rezervišete svoj hotel na ovoj sve popularnijoj destinaciji.

Osim ove čarter linije, važno je da znate i da su čarteri za Tunis i Antaliju, osim sa polascima iz Beograda, na raspolaganju i sa polascima iz Niša.

1A Travel
foto: Promo

Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Akassia Swiss Resort 5* se nalazi nedaleko od mesta El Quseir, oko 50km od aerodroma u gradu Marsa Alam.

1A Travel
foto: Promo

Hotel se sastoji od glavne i nekoliko dodatnih dvospratnica, a u ponudi ima 444 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler ( dodatno se plaćaju samo room service, telefon, mini bar). Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji, restorani i barovi. Preporučuje se gostima svih uzrasta kao i ljubiteljima podvodnog sveta. Za decu tu su bazen, igralište, aqua park.

Akassia Swiss Resort 5* ima svoju plažu dužine 500m sa postepenim ulaskom u more sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

1A Travel
foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Green House (glavni restoran), Akassia Beach Restaurant, Panorama (orijentalna kuhinja), Castello (italijanska kuhinja) i La Vista Blue (riblji specijaliteti). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Sports Bar, Pool Bar, Beach Bar i Disco. Dodatna doplata za a la carte restorane (Panorama i Castello su besplatni jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Gosti mogu koristiti i usluge pranja i peglanja veša, usluge doktor, apoteku i prodavnice prema važećim cenovnicima, uz doplatu.

1A Travel
foto: Promo

Akassia Swiss Resort 5* u ponudi ima 5 bazena od kojih je jedan olimpijski, dva terena za tenis, bilijar, boćanje, odbojku na plaži, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. Gostima je na raspolaganju aqua park – Splash Park koji ima 12 tobogana za odrasle, 6 tobogana za decu, Aqua Tower, crazy river, tsunami i ostale brojne atrakcije za decu i odrasle. Od zabavnih sadržaja koji se dodatno plaćaju, tu su različiti sportovi na vodi. Hotel ima dve teretane na otvorenom, gosti mogu da ih koriste bez doplate, dok se masaže, kao i svi tretmani za negu lica i tela, plaćaju posebno.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

Možda ste Hurgadu obišli uzduž i popreko, ali i dalje želite da svoj letnji odmor provedete na obali Crvenog mora, pa je ovaj, ili neki drugi hotel iz ponude za ovo mesto, idealna ideja za leto pred vama. Ko još nije nikada bio u Hurgadi, to svakako treba pod hitno da ispravi. Čim odaberete destinaciju i hotel po svojoj meri, možete i samostalno uraditi online rezervaciju . Za bilo koji vid pomoći, pozovite call centar na broj 011 655 78 00.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track