FIRMA MU ZA 27 GODINA RADA BEZ DANA ODSUSTVA DAROVALA BEDU OD POKLONA: Ono što se posle desilo promenilo mu je život IZ KORENA
Foto: Printscreen

ZAHVALJUJUĆI DOBRIM LJUDIMA

FIRMA MU ZA 27 GODINA RADA BEZ DANA ODSUSTVA DAROVALA BEDU OD POKLONA: Ono što se posle desilo promenilo mu je život IZ KORENA

Život -

Kevin Ford je čovek koji je vredno radio 27 godina za istu firmu i kao nagradu za svoj trud dobio ulaznice za bioskop u rancu, šoljicu za kafu i nešto slatkiša.

Svojevremeno se naširoko pisalo o ovom kuvaru koji je gotovo tri decenije predano radio za poznati lanac restorana brze hrane, i to za toliko mizernu platu da je retko sebi mogao da priušti da otputuje da vidi unuke.

Njegova priča je ovih dana dobila srećan nastavak jer je Ford zahvaljujući dobrim ljudima uspeo da kupi svoju prvu kuću u Pahrumpu u Nevadi, koju je nedavno ponosno prikazao na društvenim mrežama.

@thekeep777 People Say You Can't Keep Workers Nowadays, He Even Worked Through the Early Covid Days, Never Missing A Day of Work, This Union-Guys Worked At Vegas' Airport for Over 27 Years, He Got Nothing on His 25th Anniversary Date, But Just Look How Grateful His Employer Was on His 27th Year... #Grateful #Loyalty #GoFundMe . . Thank You Everyone for All the Love and Support!!! ?????? Your the Best!!! Kevin... https://www.gofundme.com/f/kevin-27-years?utm_source=customer-andr https://www.tmz.com/2022/06/23/viral-burger-king-employee-hope-more-goodie-bag/ #Thankful #LoyaltyPaysOff #HardWorkPaysOff #HMSShoutOut #TMZ #CNN #MSNBC #Reels #UnionStrong #Honor ♬ original sound - Kevin Ford(Kevin27Years)Scythe

Naime, dirnuti njegovom sudbinom, brojni ljudi su porodici Ford počeli da uplaćuju donacije na stranici GoFundMe, pa je na njegov račun od juna 2022. godine do danas leglo oko 439.000 dolara, odnosno 350.000 ako iz se oduzme procenat koji su zadržali vlasnici stranice.

Sasvim dovoljno da taj vredni čovek napokon bude svoj na svome, i to u kući s tri spavaće sobe i dva kupatila.

"Hteo sam svima da vam pokažem nešto, nešto što ste mi svi vi omogućili, nešto što ste učinili za mene", rekao je Ford na početku videa i nastavio: "Možda nije vila, ali je moje i na tome vam svima jedno veliko hvala".

"Nisam mogao ni da sanjam da ću jednog dana postati vlasnik kuće, a sada imam ovu u kojoj će moja deca i moji unuci moći da me posećuju. Hvala vam još jednom svima na ovom čudu, na svemu što ste učinili za mene. Ovo je za mene istinski američki san, božićno čudo", kaže Ford u videu koji je objavio na TikToku.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:51

DA LI STE RAZMIŠLJALI O ZLOUPOTREBI BOLOVANJA? Stručnjak upozorio na posledice ako vas poslodavac uhvati u laži!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track