KRVAVA PORODIČNA DRAMA: Sin (11) nožem izbo oca da odbrani majku!
Foto: Milan Ilić

Šokantno

KRVAVA PORODIČNA DRAMA: Sin (11) nožem izbo oca da odbrani majku!

Austrija -
Sin je otrčao do kuhinje, zgrabio drugi nož i oca, dok je klečao nad bespomoćnom ženom, nekoliko put ubo u leđa

BEČ - Teška porodična drama odigrala se u bečkom Leopoldštatu u četvrtak uveče kada je muž (57) nožem ranio suprugu (34), a zatim njihov sin, da bi odbranio majku, zario ocu sečivo u leđa!

Bračni par se posvađao u zgradi opštinskih stanova u Rustenšaher aleji na Prateru. Žena je u jednom momentu pobegla u dnevnu sobu, zaključala vrata i sakrila se. Kako policija saopštava, 57-godišnjak je obio vrata i udario ženu posle čega je pala na pod. Tada ju je nekoliko puta ubo nožem u vrat i glavu.

Sin (11) je otrčao do kuhinje, zgrabio drugi nož i oca, dok je klečao nad bespomoćnom ženom, nekoliko put ubo u leđa. Majka i sin uspeli su potom da pobegnu u stan kod komšije koji je pozvao policiju.

Majka nije ozbiljno povređena, a otac je umazan krvlju krenuo ka parkingu ispred zgrade gde se i srušio. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu i prema rečima lekara život mu je u opasnosti.

"Lekari su uspeli da ga preko noći stabilizuju i sada se nalazi na intenzivnoj nezi'', rekao je portparol policije Tomas Kajblinger (Thomas Keiblinger). Policija istražuje motive sukoba i krvavog obračuna u ovoj porodici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track