NAVODNO IMA ALIBI: Albanac osumnjičen za  ubistvo Srbina tvrdi da nije bio na mestu zločina!
Foto: Web-tribune.com

Zločin u Lincu

NAVODNO IMA ALIBI: Albanac osumnjičen za ubistvo Srbina tvrdi da nije bio na mestu zločina!

Austrija -
Osumnjičeni tvrdi da nije bio ispred kafane "Eks Ju" u centru Linca 7. februara kada je na smrt pretučen Dalibor Lukić (39)

LINC - Kosovski Albanac (24), prvoosumnjičeni za ubistvo Srbina Dalibora Lukića (39), koji je 7. februara u sačekuši ispred kluba “Eks Ju” (Ex Yu) u centru Linca pretučen do smrti, tvrdi da se on na dan ubistva uopšte nije ni nalazio na mestu zločina i da za to ima alibi, piše danas austrijski portal Nahrihten (Nachrichten). Ove informacije je potvrdila i policija.„Ispitujemo njegov alibi“, kratko je izjavio državnitužilac Filip Kristl (Philip Christl).Prema ranijim izveštajima, prvoosumnjičeni je udario Lukića pesnicom u glavu nakon čega je on pao i udario glavom od ivičnjak. Hitna pomoć je Lukića zatekla u besvesnom stanju. Nesrećni čovek je pao u komu, a nekoliko dana kasnije je preminuo od zadobijenih povreda. Uhapšeni Albanc se tereti za nanošenje telesnih povreda sa smrtnim posledicama.

Prilikom napada na Lukića povrede je zadobila još jedna osoba. Iz tog razloga su juče u Lincu uhapšena još dva kosovska Albanca protiv kojih se vodi istraga zbog nanošenja teških telesnih povreda. Naime, dok je njihov saučesnik (24) tukao Lukića, njih dvojica su oborila na zemlju i šutirala Lukićevog prijatelja koji je istrčao da ga odbrani od napadača. Tom prilikom su mu nanete teške telesne povrede.

Podsetimo, Albanci su pošto-poto hteli da kupe od Lukića lokal u Lincu, koji on nije hteo da im proda. On ih je odbio, nakon čega su ga trojica nasilnika sačekala na ulici. Kada je naišao sa prijateljicom, Albanci su nasrnuli na njega i počeli da ga tuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track