KAMERA ZABELEŽILA POSLEDNJE TRENUTKE ALME I NJENE DECE: Evo šta se nalazi na snimku - dve stvari i dalje ostaju MISTERIJA (FOTO)
Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

KAMERA ZABELEŽILA POSLEDNJE TRENUTKE ALME I NJENE DECE: Evo šta se nalazi na snimku - dve stvari i dalje ostaju MISTERIJA (FOTO)

Planeta -

Tragedija koja je potresla ceo region i dalje je udarna vest u albanskim medijima, a istražitelji pokušavaju da odgonetnu šta se tačno desilo i kako je došlo, kako se pretpostavlja, do samoubistva majke sa troje dece.

Tužilaštvo je potvrdilo u međuvremenu kretanje Alme Arazi i njene dece, veče pre nego što su svi skončali u Bojani. Kako se navodi, oni su viđeni u kafiću sa rođakom Alminog muža i oca troje dece i proveli su gotovo dva sata zajedno. Alma je sa sinom u naručju i dve devojčice koje su ih pratile, krenula trotoarom koji vodi ka starom mostu preko Bojane.

- Alma je rekla rođaki da će je njen brat odvesti taksijem, pošto će ići kod njega kući na nedelju dana da se smiri - piše "Vox news".

Ali iz pregleda materijala sa kamera ispostavilo se da Alma Arazi nije rekla istinu već se uputila ka mosta, gde se gubi trag njoj i deci. Od tog trenutka, kamere na tom području nisu bile u mogućnosti da snime njihovo dalje kretanje.

Ali javnost se pita kako je Alma mogla sama da izvrši takav čin? Da li je sve to unapred smislila? Šta se dogodilo njoj i deci nakon što su se popeli na most, kada su gradska svetla tek počela da se pale?

Skadar, Alma Arazi
foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Dve stvari i dalje misterija

Teško je zamisliti kako se ponašala u tim trenucima i kako je bila sposobna da izvrši takav čin sama, da li je bila trezna ili pod uticajem neke supstance, uzimajući u obzir dve ćerke većeg uzrasta, kao i činjenicu da su ograde starog mosta više od njih, pitanje je kako su svi završili u reci. Takođe je sumnjiva i činjenica da je u to doba na mostu bilo još prolaznika koji je trebalo da vide nešto neobično.

Ali, za istražni tim nema sumnje da su te ograde mosta, na koju se čak i ribari moraju popeti da bi bacili svoje udice, mesto s kojeg je Alma prvo bacila svoje ćerke, a zatim sebe i sina.

"Iz podataka istrage do ovog trenutka, proizilazi da se 3. maja 2024. godine, oko 17.30 časova, građanin Ergis Arazi pojavio u Policijskoj stanici Skadar, gde je prijavio odlazak iz stana njegove supruge Alme Arazi, zajedno sa njihovo troje maloletne dece.

Najpre su pronađena tela dve devojčice, a juče je iz Bojane izvučeno i telo Alme i trećeg deteta.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track