OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD OBRENOVCA! Milan (29) ležao u lokvi krvi nakon što se zakucao u kombi, stradao na licu mesta
Foto: Drustvene Mreže

SAOBRAĆAJNA NESREĆA

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD OBRENOVCA! Milan (29) ležao u lokvi krvi nakon što se zakucao u kombi, stradao na licu mesta

Crna Hronika -

Dvadesetdevetogodišnji motociklista, Milan Vuković, nastradao je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Zvečkoj kod Obrenovca. Kako smo ranije preneli, mladić je stradao prilikom uključenja iz sporednih ulica, a kretao se, prema rečima očevidaca, velikom brzinom!

Očevici nesreće bili su potpuno van sebe kada su se u tom momentu našli na licu mesta kada je mladić poginuo, s obzirom na to da su prizori bili jezivi.

- Nesreća se dogodila pred sam ulaz u Obrenovac, mladić se zakucao direktno u kombi, a brzo je i vozio, nije mu bilo spasa. Motor je bio potpuno ispod kombija, a motociklista je ležao u lokvi krvi, svi su bili uznemireni kada su prolazili ovuda, strašno, mlad dečko - rekao je jedan od očevidaca za Kurir.

Podsećanja radi, ovo je druga tragedija na obrenovačkom putu, pre desetak dana poginuo je Igor Nenadović (38) kod tržnog centra "Big" i iza sebe ostavio neutešnu porodicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja