NOVE SUMNJE U ZVANIČNU VERZIJU: Hitler i Eva Braun pobegli na Ande, pomagali ih nemački doseljenici!

Ponovo pokrenuta teorija zavere

NOVE SUMNJE U ZVANIČNU VERZIJU: Hitler i Eva Braun pobegli na Ande, pomagali ih nemački doseljenici!

Austrija -
Nacistički vođa i Eva Braun su navodno živeli u jednoj kući u bavarskom stilu čiji su izgradnju finansirali bogati nemački migranti u Argentini

BEČ - Austrijski dnevnik Esterajh objavio je priču da nacistički vođa Adolf Hitler nije počinio samoubistvo u svom bunkeru, već da je sa svojom ljubavnicom Evom Braun navodno pobegao u Argenitnu. List piše da su se u arhivskom odeljenu FBI pojavili dokazi da 30. aprila 1945. Hitler i Braunova nisu počinili samoubistvo, već su podmornicom pobegli u Južnu Ameriku i tamo živeli u “bavarskoj kući”.

Ruski eksperti su posle samoubistva identifikovali Hitlerovo telo, ali u aktima FBI stoji, da su analize lažirane, piše Esterajh. Navodno su ubrzo nakon njegovog “samoubistva” došle dve podmornice i odvezle par za Argentinu.

Navodni očevidac je dokumentovao Hitlerov dolazak i to prosledio FBI. Argentina ne samo da ga je dočekala raširenih ruku, već mu je i napravila sklonište negde u Andima. Tamo je živeo u jednoj kući u “bavarskom stilu” čiji izgradnju su navodno finansirali bogati nemački doseljenici.

HItlerovi i Evini posmrtni ostaci se zvnaično čuvaju u Moskvi, međutim, odavno kruže glasine da ostaci lobanje nisu Hitlerovi, navod Esterajh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track