PEVAČ UHVAĆEN U LAŽI: Posle svađe autom zgazio verenicu!
Foto: Printscreen Heute.at/Bezirksblätter NÖ

REŠENA MISTERIJA

PEVAČ UHVAĆEN U LAŽI: Posle svađe autom zgazio verenicu!

Austrija -
Tužilaštvo je optužilo Emanuela S. (30) za ubistvo Stefani S (32) jer je na rekonstrukciji događaja davao kontradiktorne izjave

SANKT PELTEN - Istraga je utvrdila da smrt austrijske pevačice Stefani S.(32) nije bila nesreća već ubistvo za koje je optužen njen verenik Emanuel S.(30), takođe pevač.

On je 7. jula na jednom poljskom putu kod donjeaustrijskog gradića Bruk na Lajti (Bruck/Leitha) autom udario svoju devojku. Posle udarca on je verenicu automobilom vukao još 20 metara, a vozilo je zaustavio tek posle 60 metara. U trenutku nesreće on je bio mrtav pijan i prema izveštaju policije tri sta sata posle nesreće njemu je u krvi nađeno 1,5 promila alkohola. Mladić je tvrdio da je slučajno udario devojku i pušten je da se brani sa slobode.

Međutim, daljom istragom utvrđeno je da se par tog dana posvađao posle seoske zabave na kojoj su nastupali sa svojom grupom "Rokabela Rokfeleri" (Rockabella Rockefeller) na kojoj su dosta i popili. Posle žestoke svađe onaj je otišla sa proslave, a Emanuel je pratio autom dok je išla putem ka kući.

On je policiji posle tragedije tvrdio da nije video kada je udario Stegfani, ali je na rekonstrukciji događaja davao kontradiktorne izjave,. Prema izveštaju forenzičara devojka je ležala na putu kada je pregažena što pobija tvrdnju verenika da je oborio autom, zbog čega je tužilac odlučio da ga uhapsi i podigne optužnicu za ubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track