PREMIJERA ZA PAMĆENJE: Srpski film Mali Budo napunio tri bioskopske dvorane u Beču!

Zemljaci u Austriji željni domaćeg filma

PREMIJERA ZA PAMĆENJE: Srpski film Mali Budo napunio tri bioskopske dvorane u Beču!

Austrija -
Više od 1.400 gledalaca došlo je na premijeru srpskog filma u bioskop "UCI Mileniumsiti", gde se od sada nalazi u redovnom programu prikazivanja

BEČ - Komedija "Mali Budo", koja je proteklih meseci bila jedan od najgledanijih filmova u Srbiji, premijerno je prikazana prethodne večeri u Beču.

Više od 1.400 gledalaca došlo je na premijeru srpskog filma u bioskop "UCI Mileniumsiti", gde se od sada nalazi u redovnom programu prikazivanja. Zbog ogromnog interesovanja premijera je održana u tri bioskopske dvorane, koje su bile ispunjene do poslednjeg mesta.

Na premijernu projekciju došli su, između ostalih, ambasador Srbije u Austriji Pero Janković, estradna zvezda Dragana Mirković. Po završetku projekcije gromoglasnim aplauzom pozdravljeni su reditelj Danilo Bećković, producent Marko Paljić, a posebno glumci Petar Strugar i Sergej Trifunović. U razgovoru sa publikom, Strugar je kazao da je iznenađen što su tri sale bile nedovoljne da bi primile sve naše zemljake u Beču zainteresovane da pogledaju film.

Publika je iz bioskopske sale otišla zadovoljna, komantari gledalaca bili su da je "film odličan" i da je dobro što je, konačno posle gotovo godinu dana, od projekcije "Parade", ponovo srpski film našao put u zvaničan repertoar austrijskog bioskopa.

Mišo i Buda priključiće se "Pink Panterima"!

Trifunović je rekoa da će biti snimljen nastavak filma, za koji tvrdi da će biti bolji od prvog dela. On je rekao da je inicijalna ideja da se glavni likovi, Mišo i Budo, priključe kriminalnoj bandi "Pink Panteri", koja poznata po pljačkama zlatara širom sveta, u Parizu, i svojim delovanjem rasture istu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track