SIROTI MILIONER: Brigu o novcu prepustio 58 godina mlađoj supruzi jer mora da se štedi!
Foto: Printscreen Osterreich

Nije im lako

SIROTI MILIONER: Brigu o novcu prepustio 58 godina mlađoj supruzi jer mora da se štedi!

Austrija -
Ponekad moramo dobro da razmislimo da li ćemo nešto da kupimo, kako ne bismo na kraju meseca ostali bez novca“, kaže bečki milioner Rihard Lugner (82)

BEČ - Bečki multimilioner Rihard Lugner (Richard Lugner, 82), vlasnik poznatog bečkog tržnog centra „Lugner siti“ (Lugner city) u kojem koncerte redovno održavaju i naše estradne zvezde, prepustio je brigu o novcu svojoj mladoj supruzi Kati(24) zvanoj Vrapče.

Iako je zapao u dugove koji iznose oko 65 miliona evra, Lugner je poverio Kati, koja nema nikakvog iskustva na polju finansija!?

„Moja supruga vodi brigu o novcu, brine o otplati rata za kredite i obaveštava me koliko nam je novca tokom meseca na raspolaganju“, izjavio je Lugner za austrijski portal oe24.Njega ni najmanje ne brine činjenica da je njegova supruga po zanimanju medicinska sestra i da nema nikakvog iskustva sa izradom finansijskih planova.

„Tačno je da nema nikakvo obrazovanje na polju finansija, ali svako može sve da nauči. Dakle, to nije nikakva velika stvar“, kaže Lugner, te dodaje da je siguran kako će Kati svoje nove zadatke dobro obaviti.

Međutim, iako raspolaže milionima evra Lugner naglašava da ipak mora da se štedi.

„Nije uvek lako, ponekad moramo dobro da razmislimo da li ćemo nešto da kupimo, kako ne bismo na kraju meseca ostali bez novca. Ali dobro je dok Keti može sebi da priušti po koju Lui-Viton tašnicu “, kaže ovaj bečki milioner.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja