UŽAS: Devojčicu (13) mesecima seksualno iskorišćavali radnici jednog bečkog tržnog centra!

gde su joj roditelji

UŽAS: Devojčicu (13) mesecima seksualno iskorišćavali radnici jednog bečkog tržnog centra!

Austrija -

BEČ - Radnici obezbeđenja iskorištavali 13-godišnjakinju. Šta znaju roditelji?Mnogobrojni osuđujući komentari na račun roditeljstva.

Javnost je šokirana otkrićem da je su u Beču radnici obezbeđenja jednog šoping centra mesecima zlostavljali i seksualno iskorišćavali trinaestogodišnju devojčicu.Navodno je devet radnika obezbeđenja tržnog centra „The Mall“ u Beču – Mitte, starosti između 24 i 49 godina, plaćalo tinejdžerki za seksualne odnose u prostorijama pomenutog tržnog centrainternet.

Internet je posle ove informacije "eksplodirao" od komentara zgranutih građana. U Austriji zakonom su zabraneni seksualni odnosi sa osobama mlađim od 14 godina čak i ako one na to pristanu svojevoljno. Roditelji devojčice takođe su predmet osude i kritike, zbog činjenice da su zapostavili dete.Ovo je post jednog korisnika društvene mreže ( Karl Majer):„Slika i prilika našeg društva, a gde su roditelji. Uvek sve gore, narkomanija i prostitucija 13-godišnjakinje!!!!!“

Devojčica je od ranije poznata centru za mlade. Ova 13-godišnjakinja je svoju zavisnost od droge finansirala novcem koji je dobijala od radnika obezbeđenja u zamenu za seksualne usluge. Oni su s ebranili da im je tinejdžerka rekla da ima 20 godina i da su oni poverovali.

U periodu od avgusta do oktobra ove godine, devet radnika obezbeđenja tržnog centra je u više navrata preko WhatsApp-a dogovaralo seksualne odnose uz novčanu nadoknadu sa 13-godišnjom devojčicom, što je zbog starosti devojčice okarakterisano kao krivično delo iskorištavanja maloletne osobe.Tržni centar „The Mall“ je odmah po izbijanju standala promenio osiguravajuću kompaniju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track