Zov prirode

Brena išla u poljski WC!

Stars

Autor:

Živojinovići proveli vikend na raftingu na Tari u društvu sinova i prijatelja

Lepa Brena, poljski wc, rafting, Tara,

Nezaboravno!
Lepa Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima, kao i prijateljima iz „Grand produkcije“, proteklog vikenda uživala u raftingu na Tari. Godinama je pokušavala da organizuje aktivan odmor u prirodi, ali je tek ovog leta došao red i na to, otkriva Brena za Kurir.

- Tražili smo mesto na kojem nismo bili! U petak uveče otputovali su naši prijatelji, a Boba i ja krenuli smo dan kasnije, rano ujutru, i dovezli se do Foče. S njim se osećam najsigurnije - kaže Brena i dodaje:

- Shvatila sam da sam proputovala čitav svet, a nisam stigla ništa da vidim ni da uživam jer sam uvek mnogo radila. E sad sam se nauživala u prirodi! To mi nije ništa novo jer sam imala dedu i baku na selu, koje sam obilazila. Prijalo mi je to ponovno stapanje s prirodom, svici koji svetle po celu noć, spavanje na livadi ili s nekoliko ljudi u sobi. To nisam doživela još od školskih ekskurzija! Dvadeset godina se nisam tako dobro naspavala. A pošto je ve-ce bio poljski, najzanimljivije mi je bilo kad sam se pred zoru probudila i shvatila da nemam toalet u sobi! Zgrabila sam neko ćebe, ogrnula se i izašla napolje. Tuš je takođe bio napolju, iza ve-cea, a voda se zagreva na ekološki način, u specijalnim limenim kotlovima. Već se dogovaramo kad ćemo ponovo da idemo tamo - zaključuje pevačica.

rena je oduvek ‘tela da bude kapetan na ladju zoom rena je oduvek ‘tela da bude kapetan na ladju
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!