Zločin u selu Crepaja

Ćerka: Moj otac je bolesni monstrum

Crna Hronika

Autor:

Nikad nikog nije voleo, a Ceca mi je bila kao majka, kaže Mirjana Pešić, ćerka Vojislava S., koji je ubio ženu Svetlanu J.

Mirjana Pešić, ćerka Vojislava S., ubio ženu, Svetlana J.

Mirjana Pešić i sama je trpela očevo nasilje

PANČEVO - Ćerka ga osuđuje!
Moj otac je bolesni monstrum, čim je tako mogao da se iživljava nad Cecom i smrska joj glavu! Neka istrune u zatvoru, na slobodu više nikad ne bi trebalo da izađe! Ne gajim nikakva osećanja prema tom čoveku, osim što ga poštujem! Nikad nikog nije voleo! Za razliku od njega, Ceca mi je bila kao majka! Njena podrška davala mi je snagu da idem dalje!

Ovako je za Kurir počela ispovest Mirjana Pešić (35), ćerka Vojislava S. (58) iz Crepaje, koji je osumnjičen da je u sredu kamenom ubio nevenčanu suprugu Svetlanu J. (62). Brutalni zločin odigrao se usred bela dana, pred brojnim očevicima, a nesrećnoj ženi glava je bila smrskana do neprepoznatljivosti.

- Nije to mom ocu prvo ubistvo! On je 1987. godine, šest meseci nakon smrti moje majke, ubio mladića, zbog čega je robijao devet i po godina. Ostavio je četvoro dece bez oca i bez majke. Baba nas je odgajila, a on je uvek bio agresivan. Tukao je mamu i nas, i izbacivao nas iz kuće... Sestra i ja smo se mlade udale kako bismo pobegle iz te kuće. Preživeli smo pakao, celo selo nas je izbegavalo i popreko gledalo, jer nam je otac robijaš. Da tragedija bude veća, naš brat Zlatko (20) poginuo je prošle godine u saobraćajnoj nesreći - priča Mirjana P. i priseća se pokojne Svetlane, koju je obožavala:

- Redovno me je zvala! „Mico, sine, ljubi te majka“ - govorila mi je. Pre dva meseca rekla mi je da ju je on pretukao i da je završila u bolnici, ali nije htela da ga prijavi, niti da ode od njega - priča potresena ćerka.

Spreman sam opet da ubijem

- Kad mi je ćerka imala 14 meseci, otišla sam da posetim oca. Čim me je video, isterao me je iz kuće s detetom. Rekao je da sam ista majka, i da me mrzi kao što je i nju mrzeo! Vikao je: „Spreman sam ponovo da ubijem! Nisi mi više ćerka“, i to samo zato što mi je baka dala šporet iz njihove kuće - priča Mirjana Pešić.

Na ovom mestu je Vojislav kamenom usmrtio ženu zoom Na ovom mestu je Vojislav kamenom usmrtio ženu

Prvu ženu vezao za traktor

- Dragijanu, majku četvoro dece, tukao je i trudnu. Vezao ju je za traktor i vukao, a vezivao ju je i za drvo. Nesrećnica je blizance rodila na njivi. Kasnije se razbolela od raka i umrla - priča komšinica.

Vojislav S. posle zločina prebačen u pritvor zoom Vojislav S. posle zločina prebačen u pritvor

Udario sina, oterao snaju

- Tata je izašao iz zatvora i odmah nasrnuo na mog brata Zorana! Udario ga je, a Zoran je pao i dobio potres mozga. Mogao je da ga ubije! Nekoliko godina kasnije, Vojislav je maltretirao i Zoranovu ženu. I nju je udario, nakon čega je napustila mog brata - priča Mirjana Pešić.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (55)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Srbin

  Srbin

  zasto je lice ovog monstrma skremblovano? takve monustrme treba ceo svet da vidi i da izbegava, i kojaje to drzava rebnula samo 9 ipo godine za ubistvo mladica ovom monstrumu?? ajde sad mu rebnite manju kaznu pa da izadje ranije i opet nekoga ubije!

  155 Odgovori 
 • majka i zena

  majka i zena

  tog coveka treba zatvoriti za citav njegov zivot !!

  145 Odgovori 
 • Dragana

  Dragana

  Koliko patnji stvori jedan bolesni um.

  125 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Srbin

  Srbin

  ne seri nepismenjaku, da si bar malo pismen znao bi da je policija duzna da u naseljenom mestu gde ima preko 10 domacinstva duzna da obilazi i patrolira. sigurno si sa drveta sisao kada lupas za medalju!

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!