Jurišić samleven zbog žene?!

Nađeni ostaci Milana Jurišića Jureta

Jurišić samleven zbog žene?!

Crna Hronika -
Kosti „zemunca“ pronađene u reci u Madridu, pošto je policija nakon hapšenja Luke Bojovića otkrila pismo u kojem je opisano kako je ubijen, pa pojeden

BEOGRAD - Pismo rešilo zločin!

Ostaci nekadašnjeg pripadnika „zemunskog klana“ Milana Jurišića Jureta pronađeni su u reci Manzanares u Madridu! Pretragom reke pronađeno je oko 50 kostiju, deo lobanje, kao i delovi mašine za meso u kojoj je samleven Jurišić.

Ko je bio Milan Jurišić

Milan Jurišic bio je pripadnik „zemunskog klana“ i bio je u bekstvu od atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića 12. marta 2003. godine. Zbog toga je osuđen na 30, a zbog učešća u zločinima „zemunaca“ na 20 godina zatvora.
Od članova „zemunskog klana još uvek je aktivna poternica za Ninoslavom Konstantinovićem, za koga se takođe sumnja da je ubijen.
Šta je pričao Kalinić
Sretko Kalinić je u avgustu 2010. hrvatskoj policiji ispričao da je s Milošem Simovićem i još nekim „zemuncima“ nakon ubistva Jurišića od delova njegovog tela napravio gulaš, kojim je nahranio Vladimira Milisavljevića zvanog Vlada Budala.
- Bilo je to u Španiji, u štek-stanu u kojem smo se krili 2006. godine. Juretu smo ogulili kožu s glave i navlačili je sebi na glavu kao masku pa pozirali pred ogledalom - rekao je Kalinić.
- Ostaci koje su policajci već poslali na analizu sasvim su dovoljni da se pouzdano utvrdi da li je reč o Jurišiću i da li je ubijen - kažu izvori španskih medija iz policije.
Kosti odbeglog „zemunca“ otkrivene su pošto je, posle hapšenja Luke Bojovića, u njegovom stanu u Valensiji pronađeno pismo u kome je do detalja opisano ubistvo. Kao mogući motiv navodi se svađa Jurišića i Luke Bojovićazbog žene.
„Ubili smo ga čekićem. Telo smo raskomadali testerom za sečenje drva. Delove smo samleli u mašini za mlevenje mesa, ali prva koju smo koristili se polomila, pa smo kupili drugu. Ceo sprat je bio pun krvi i masti. Čistili smo ga četiri ili pet dana“, navodi se u pismu koje je šokiralo španske istražitelje. Još nije poznato ko je napisao pismo. Do detalja je opisano kako su od delova Jurišićevog tela napravili gulaš.
„Prvo sam pojeo polni organ“, navodno je na srpskom jeziku napisao autor pisma.
U pismu se navodi kako su potom odigrali „makabri“, takozvani ples mrtvih, s posmrtnim ostacima Milana Jurišića.
- Skinuli su mu kožu s glave i zabavljali se kao da je maska - kaže izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track