ADVOKAT UNKOVIĆ: Prekršena pretpostavka nevinosti mog klijenta Miloša M.
Foto: Sladjana Stojanovic

Reagovanje

ADVOKAT UNKOVIĆ: Prekršena pretpostavka nevinosti mog klijenta Miloša M.

Crna Hronika -
Kao branilac osumnjičenog, kog smatram, branim na profesionalni način, moram da zaštitim, odnosno njegovu pretpostavku nevinosti koja je garantovana Ustavom Srbije, kao i da se krši zakon o Krivičnom postupku", kaže advokat Unković

NOVI SAD - Povodom teksta " Manijak sa snajperom" objavljenom juče oglasio se Milan Unković, advokat Miloša Marića koji je osumnjičen da je iz snajpera pucao po Petrovaradinu, a koji tvrdi da je prekršena pretpostavka nevinosti njegovog klijenta.

Advokat Unković kaže da je iskazom Marića: " Pucao sam na bogate, posmatrao sam kako lagodno žive, a ja nemam ni posao. Volim i ja galantan život" izneta neistinita tvrdnja i da je u pitanju komentarisanje postupka dok je on još u fazi istrage.

" Kao branilac osumnjičenog, kog smatram, branim na profesionalni način, moram da zaštitim, odnosno njegovu pretpostavku nevinosti koja je garantovana Ustavom Srbije, kao i da se krši zakon o Krivičnom postupku", kaže advokat Unković u svom reagovanju.

On podseća da je svako nevin dok se odlukom suda i pravosnažnom presudom ne utvrdi drugačije, kao i da ta objavljena informacija šteti njegovom klijentu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track