BAKINA TUGA NAJVEĆA: Mateja mi je mahnuo, a više ga neću videti!
Foto: Dragana Udovicic

Užas poginuli petogodišnji dečak i njegov pradeda

BAKINA TUGA NAJVEĆA: Mateja mi je mahnuo, a više ga neću videti!

Crna Hronika -
Direktan sudar Tomislav Milojević (75) i njegov praunuk nastradali su kad je u njihov automobil udario vozač „fijata doblo“ Aleksandar S. (42)

POŽAREVAC - Moj Mateja je seo u kola, mahnuo mi i rekao: „Vidimo se, bako“! A sada ga više nikad neću videti, kroz suze kaže Radmila, baka Mateje Matejića (5), koji je sa pradedom Tomislavom Milojevićem (75) poginuo u stravičnom udesu kod Petrovca na Mlavi.Nesreća se dogodila u petak oko 15 sati u selu Dubočka, kad je vozač „fijata doblo“ Aleksandar S. (42), kako se sumnja, prešao u suprotnu traku i udario u „ladu nivu“, kojom je upravljao Milojević. On i mali Mateja su poginuli, dok su dečakova majka Gorica Matejić (34) i vozač „fijata“ teško povređeni.Došli iz Beča- Goca je pre sedam dana došla iz Beča, gde živi s mužem Ivanom i dvojicom sinova. S Matejom je došla kod mene kako bi malo pomogla jer mi je suprug bolestan. U nedelju je trebalo da se vrate u Beč - priča uplakana baka Radmila, Goričina majka.Ona ističe da je bila vezana za unuka.- Mateja mi je stalno donosio cveće. Nije se odvajao od mene kad god bi nam došli u posetu. I u petak je sedeo sa mnom, Gocom i pradedom Tomom. Jeli smo palačinke i on se smejao. Kako ću sada da živim bez moje duše - kaže očajna žena, dok je komšinica pridržava da se ne sruši.Ona je tek juče saznala šta se dogodilo.Krili vest od bake- Nisu hteli da mi kažu. Ni pomišljala nisam da će nas ovakva tragedija zadesiti - kuka baka Radmila.Gorica Matejić je s povredom kuka zbrinuta u požarevačkoj bolnici, gde je operisana. Na lečenju je zadržan i Aleksandar S., protiv koga će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izazvao teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Naslutila nesrećuSANJALA MRTVENoć pre nesreće baka Radmila sanjala je mrtve.- Poslednje noći kad je Mateja spavao kod nas, sanjala sam Tominu pokojnu ženu Dragicu kako je došla kod mene. Kad je prijatelj Toma tog jutra došao, ispričala sam mu san. Eto, Dragica je odvela i Tomu i mog malog Mateju - u suzama priča Radmila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track