OTKRIVAMO KO SU RUSKINJE NASTRADALE U MARTINCIMA: Majka i ćerka se doselile u Srbiju pre 5 godina, preminule zajedno tokom noći!
Foto: Kurir

užas

OTKRIVAMO KO SU RUSKINJE NASTRADALE U MARTINCIMA: Majka i ćerka se doselile u Srbiju pre 5 godina, preminule zajedno tokom noći!

Crna Hronika -

U sremskom selu Martinci jutros su pronađena tela dve žene poreklom iz Rusije, a kako saznaje Kurir, u pitanju su majka i ćerka.

- One su se doselile u Srbiju pre oko pet godina, ćerka je bila udata u Laćarku, ali se posle razvoda vratila u Martince kod majke. Nažalost tu su zajedno i nastradale - kaže izvor Kurira.

Komšije kažu da su nastradale žene bile mirne i fine, ali da se s njima nisu prisno družili.

- Znamo komšinice, kulturne žene. Živele su povučeno, nismo se preterano družili s njima, ali nas je ova tragedija veoma potresla - rekao je jedan komšija.

Sremska Mitrovica, plinska boca, Ruskinje
foto: Kurir

Prema prvim informacijama, tokom noći je u kući u kojoj su živele izbio požar koji su izazvale dve, najverovatnije neispravne, plinske boce.

- Istražitelji su tokom uviđaja izneli dve plinske boce umotane u papir. Verovatno s njima nešto nije bilo u redu - kaže naš izvor.

Prema rečima komšija za Kurir komšije su tokom noći čule eksploziju.

- Oko pola tri ujutru smo čuli jak prasak. Odmah smo pomislili da je pukla plinska boca. Užasno mi je žao tih ženica - kažu nam komšije.

Kako saznajemo sa lica mesta, pogrebno preduzeće odnelo je tela dve žene.

Uzroci požara i dalje se ispituju, a na terenu su vatrogasci i policija.

Kurir.rs/Aleksandra Dražić

Bonus video:

01:37

PLINSKA BOCA KAO SERIJSKI UBICA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track