KNELETOV OTAC PROZVAO KRISTIJANA: Golubović je dripac, ceo Beograd mu se smeje!
Foto: Dragan Kadić

BUCA AL KAPONE OGORČEN

KNELETOV OTAC PROZVAO KRISTIJANA: Golubović je dripac, ceo Beograd mu se smeje!

Crna Hronika -
Golubović izmišlja da je znao mog sina kako bi ispao šmeker. Sramota je što mi pominje mrtvo dete. Mesto mu je u zatvoru, a ne na Farmi, kaže Dušan Knežević

BEOGRAD - Dušan Knežević, Buca Al Kapone, otac ubijenog Aleksandra Kneževića Kneleta, ogorčen je zbog ponašanja Aleksandra Kristijana Golubovića, koji je ime njegovog pokojnog sina iskoristio da bi „napravio šou i intrigu“ u rijalitiju „Farma“.- Kristijan je dripac, da je ovo pravna država, on bi bio u zatvoru, a ne na Farmi. Pominjanjem mog sina uznemirio je našu porodicu, rođake, ali i sve prijatelje - rekao je Dušan Knežević za Kurir.Drugovi su besniOn kaže da je Kristijan svašta ispričao na televiziji, a onda priznao da je sve izmislio.- Izmišlja kako bi ispao šmeker, a smeju mu se svi koji ga bolje poznaju. Sramota je što mi pominje mrtvo dete. Na šta to liči! Ne može ime mog sina da se izgovara na takav način - revoltiran je Knežević.On dodaje da ga zovu prijatelji pokojnog sina i pitaju ga o čemu Kristijan priča.- Pitaju me šta je ovoj budali, a ja ne znam šta da im kažem. Ljuti su zbog onoga što je pričao. Golubović bi trebalo da vodi računa o tome - rekao nam je Kneletov otac.Akter filma „Vidimo se u čitulji“, podsetimo, pohvalio se pred TV kamerama da zna ko je pre 23 godine ubio Aleksandra Kneževića Kneleta u beogradskom hotelu „Hajat“.- Kneleta su ubili moji drugovi! - rekao je Kristijan pre petnaestak dana.On tada nije otkrio imena tih drugova, ali je stanarima kuće u Lisoviću prilično uverljivo pričao kako je Knele likvidiran zbog „roleksa“ i džipa, tvrdeći da zna i kako je odlučeno da bude ubijen.Promenio ploču- Dečko (koji ga je ubio, prim. aut.) išao je po blagoslov kod svih jačih jer je mafijaš i pitao: „Šta mislite o Kneletu?“ Kažu, je... a, brate, ovaj drugi „niz vodu“, treći kaže - preterao je. Pet glasova „da“, jedan za „ne“ i gigili - opisao je Kristijan.Golubović se ni tu nije zaustavio, već je detaljno govorio kako je dve godine mlađeg Kneleta on stvorio, „šišao i brijao“, sve dok ga pod svoje nisu uzeli narkomani, koji su ga nagovorili da od čoveka koji ga je ubio „uzme džip i ‚roleks‘“.- A onda su ga palili: „Nemoj da mu vratiš.“ A dečko (koji ga je ubio, prim. aut.) bio je vulkan, Etna. I ovaj (Knele, prim. aut.) kaže mu kao: „Šta sam ti, ja klošar“, a tražio mu „roleks“ i džip na dva sata. I kao: „Ko te j.be, nisam ja klošar, doći ću kad ja hoću.“ Ovaj mu kaže: „Bolje dođi odmah, sad si se zajebao, bato“ - ispričao je tada Kristijan.Zbog ove, ali i drugih tvrdnji koje je izneo u rijalitiju, kako je Kurir pisao, Golubovića je saslušala policija. Međutim, na ispitivanju je promenio ploču.Željan intriga- Nemojte vi mene da shvatate ozbiljno! Ja nisam pevač niti glumac i nemam način da zabavim ljude, povremeno na Farmi kažem neku kontroverzu, napravim intrigu. Nemam ja saznanja o Kneletu, sve to što sam pričao - da je ukrao džip i „roleks“, da su hteli da ga ubiju, pa su većali - to sam čuo od drugih ljudi - ispričao je Golubović na saslušanju.

UBIJEN U HAJATU- Knežević pronađen mrtav u apartmanu 331 hotela „Hajat“ 28. oktobra 1992.- Nepoznati ubica usmrtio ga je sa tri hica u glavu- Istraga je nepobitno utvrdila da je sam pustio ubice u sobu- U džepu je imao 5.000 maraka gotovine i na sebi zlata u vrednosti od 80.000 maraka

Najobičniji džeparošNIJE NI CIPELE MOGAO DA MU ČISTIKnežević kaže da Golubović samo izmišlja gluposti.- Glumi nekog don žuana, ma on je budala, najobičniji džeparoš. Izmišlja kojekakve gluposti da je znao mog sina i priča o njemu, a nije mogao ni cipele da mu čisti. Ceo Beograd mu se smeje - ističe Knežević.Inače, 28. oktobra navršiće se 23 godine od Kneletovog ubistva.

ProvaljenSPASIĆ: TO ŠTO PRIČA NEMA VEZE S REALNOŠĆUBivši funkcioner DB Božidar Spasić „provalio“ je Kristijana još dok je pričao o Kneletovom ubistvu.- Ono što je Kristijan ispričao nema veze s realnošću. Pitanje je gde je dosad bio sa tim saznanjima. Očigledno je da ima razbuktalu maštu. Raspolaže poluinformacijama i sad priča priču koju je načuo - kazao je Spasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track