UBIJENI BIZNISMEN BIO PRIJATELJ SA LIKVIDIRANIM ESKOBAROM: Simović i Radošević bili bliski, evo šta ih je povezivalo
Mario Simović, Foto: Privatna arhiva, RINA

zločin u preljini

UBIJENI BIZNISMEN BIO PRIJATELJ SA LIKVIDIRANIM ESKOBAROM: Simović i Radošević bili bliski, evo šta ih je povezivalo

Crna Hronika -

Poznati biznismen iz Čačka, Mario Simović (44), koji je juče ujutru ubijen u krugu svoje firme u Preljini kod Čačka, družio se sa sumnjivim ljudima, pa čak i onima iz sveta kriminala, a navodno je bio blizak i sa Rankom Radoševićem (53), zvanim Ranko Eskobar, koji je likvidiran 9. marta prošle godine u Rušnju kod Beograda.

Mario Simović
Mario Simovićfoto: Drustvene Mreže

- Bio je prijatelj sa Eskobarom iz Nikšića, a isto kao i on trgovao je automobilima i nekretninama - rekao je izvor za Alo i dodaje da su se sada pokojni Simović i takođe pokojni Radošević upoznali odavno.

Podsetimo, Ranko Eskobar likvidiran je prošle godine u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju kada su ga ubice namamile na sastanak radi kupovine automobila. Četvoro osumnjičenih za ubistvo Radoševića je uhapšeno i suđenje im je počelo 4. aprila pred Višim sudom u Beogradu.

- Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva terete se da su ispalili smrtonosne hice u Ranka Eskobara. Optužnicom su obuhvaćeni i Marko Pjanović (28), vođa navijača Partizana iz Brčkog, i njegova devojka Azra Š. (22), studentkinja - podseća izvor.

Ranko Radošević Eskobar
Ranko Radošević Eskobarfoto: Privatna Arhiva, screenshot

Inače, Mario Simović je važio za biznismena koji se bavio građevinom i prodajom automobila.

- Znamo da se družio sa sumnjivim likovima i ljudima koji su na ivici zakona. I on je ranije bio hapšen i osuđivan. Navodno, hapšen je zbog zelenašenje, iznude, pranja novca. Njemu i njegovim roditeljima sud u Čačku je 2012. privremeno bio oduzeo imovinu - navode izvori i dodaju da je Simović bio poznat i po zelenašenju.

Mesto ubistva Simovića
Mesto ubistva Simovićafoto: RINA

- Sudilo mu se za četiri slučaja zelenašenja. Navodno on je ljudima davao pozajmice uz mesečnu kamatu veću od 10 odsto. Takođe, sudilo mu se za dva slučaja iznude i dve prevare, kao i za nedozvoljenu trgovinu - podseća izvor.

Inače, zbog sumnje da je ubio Marija Simovića policija traga za Dejanom P. Osumnjičeni i ubijeni su se poznavali od ranije i bili su u sukobu oko nekog placa. Osumnjičeni je juče, kako su ispričali očevici, došao kod Simovića u firmu, pozvao ga da izađe napolje i onda mu ispalio mu metak u glavu. Posle ispaljenog hica on je ponegao i za njim se od tada traga,

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track