ĆERKA POGINULOG MOTOCIKLISTE: Kažite mi gde mi je tata, zašto nije pored mene!
Foto: Facebook Ps

Tragedija kod Cetinja

ĆERKA POGINULOG MOTOCIKLISTE: Kažite mi gde mi je tata, zašto nije pored mene!

Crna Hronika -
Ivana Štasni (21) preživela udes kod Cetinja i još ne zna da je njen otac Zoran poginuo posle sudara njihovog motocikla s autom

NOVI SAD - Lažete me da je u drugoj bolnici, hoću odmah da vidim mog oca, recite mi gde je on - rekla je lekarima bolnice u Podgorici Ivana Štasni (21) iz Novog Sada.

Ivana, koja je bila suvozač na motociklu, teško je povređena u saobraćajnoj nesreći kod Cetinja, u kojoj je poginuo njen otac Zoran (52).

Zoran Štasni krenuo je u subotu po ćerku na Crnogorsko primorje kako bi se zajedno vratili motociklom. On se odmorio dva dana na moru i u ponedeljak krenuo s Ivanom kući.Odbacio ih u provaliju- Na njih je naleteo automobil na putu Cetinje-Nikšić kod mesta Bijele Poljane. Sudarili su se sa automobilom kojim im je upravljao Mladen Ivanišević iz Cetinja. Teško povređena Ivana prevezena je u nikšićku bolnicu, a zatim u podgoričku, a Zoran je na licu mesta davao znakove života, ali je podlegao povredama u nikšićkoj Hitnoj pomoći. Devojka je zadobila prelom noge i nije životno ugrožena. Ivaniševiću je određeno policijsko zadržavanje - saopštila je crnogorska policija.Kako saznajemo, Ivanišević je velikom brzinom preticao drugi automobil, dok su mu u susret išli na motoru otac i ćerka.- Kada ih je uočio, zakočio je, ali bilo je kasno. Zaneo se i udario ih zadnjim trapom. Od udarca odbacio ih je u provaliju - kaže naš izvor.Ivana se s društvom nalazila na Crnogorskom moru. S obzirom na to da je nasledila od tate da obožava motore, Zoran je u dogovoru s njom otišao do mora.Ljubav prema motorima- Ivana još ne zna da nikad više neće videti tatu. Stalno pita za njega, ali su joj rekli da je samo povređen i da se nalazi u drugoj bolnici. Uporno ponavlja da je lažu i da ona hoće da njen tata dođe i bude sa njom. Čekaju da joj dođe brat Aleksandar (24), pa da joj onda on saopštio uz prisustvo lekara. Ona je prebačena u podgoričku bolnicu, gde je očekuje operacija noge - kaže jedan od Zoranovih prijatelja.Zoranove kolege iz TE-TO Novi Sad u šoku su zbog saznanja da su izgubili kolegu.- Bio je izuzetan radnik. Bukvalno ono što kažu da Bog uzima najbolje, takav je naš Zoran bio. Njegov deda je prvi imao motor, od kog je kasnije njegov otac nasledio tu ljubav, pa Zoran očevu strast... Bio je član moto-kluba u Futogu, bio je iskusan vozač, vodio je računa kad vozi. Nikad nije pio alkohol. Eto šta je sudbina - kaže Zoranov kolega, dodajući da je svoju ljubav preneo na ćerku Ivanu, koja je student na odseku za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.

Supruga ne može da poverujeMOJ ZOKI JE ŽIVPorodica, supruga Gordana i sin Aleksandar, kao i njegova supruga i dete, ne mogu da dođu sebi od kada su čuli pretužnu vest.- Ne, ne. To nije tačno. Moj Zoki je živ, a Ivana nije povređena. Što me lažete. Što izmišljate? To je nemoguće. On je samo otišao po našu ćerku, a vi sad pričate da je poginuo - bilo je prvo reagovanje supruge Gordane kad su joj saopštili šta se dogodilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track