HOROR U MLADENOVCU: Otrovao oca, zapalio babu i častio se prostitutkom
Foto: Dragan Kadić, Otrovao Oca, Silovao

Krvavi pir

HOROR U MLADENOVCU: Otrovao oca, zapalio babu i častio se prostitutkom

Crna Hronika -
Nakon što je Miljan Ranković (23) iz sela Rablovac, kod Mladenovca, uhapšen zbog svirepog ubistva babe Miroslave (63) i podmetanja požara, kojim je hteo da prikrije zločin, policija ispituje i da li je odgovoran za smrt svog oca Zorana, kog je sagranio prošlog meseca.

On je, navodno, dok su ga saslušavali u vezi sa ubistvom babe, priznao i da je otrovao oca sipajući mu otrov u kafu. Iako nije želeo da priča o motivu, komšije navode da je on posle smrti oca i babe trebalo da nasledi porodično imanje.

"Kobnog dana Zoran je celi dan radio, a kada je došao kući Miljan mu je skuvao kafu. Čim ju je popio, on se onesvetio a hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Pokojna Miroslava nije dala da njegovo telo ide na obdukciju, dok je nama je bilo čudno da je imao srčani udar, a da se na licu se ništa nije videlo. Zoran je bio kao sa lične karte", rekao je jedan od rođaka porodice Ranković.

Miljan Ranković, Foto: Kurir
Miljan Ranković, Foto: Kurir

Iako je Miljan dan nakon smrti babe izgledao utučen, kako kažu komšije, iz njihove kuće se čula muzika. Ubica je navodno pozvao druga kod sebe i naručio prostitutku iz Mladenovca.

Kuća u kojoj se sve dogodilo, Foto: Dragan Kadić
Kuća u kojoj se sve dogodilo, Foto: Dragan Kadić

Takođe, komšije Rankovića kaže i da je Miljan imao problema sa drogom i da ga je u policiju odvela majka koje živi u Beču nakon razvoda s njegovim ocem. Ona mu je rekla da ispriča sve što zna, pa se pretpostavlja da je tako i priznao ubistvo oca.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track