OKRŠAJ U CENTRU LESKOVCA: Maskirani napadači pretukli 2 gosta u kafiću
Foto: Aleksandar Davinic

Uleteli

OKRŠAJ U CENTRU LESKOVCA: Maskirani napadači pretukli 2 gosta u kafiću

Crna Hronika -
Incident se dogodio oko podneva kada su u kafić pun gostiju upala dvojica maskiranih muškaraca i nasrnula na dva gosta

LESKOVAC – Četiri nepoznata napadača, od kojih su dvojica bili maskirani, iznenada su tačno u podne u prepunoj bašti kafe-restorana ABC „Safari“ napala i pretukla A.M. (30) iz Leskovca. Sve se dogodilo kao u američkom filmu, kažu za ‘’Kurir’’ gosti koji su se tog trenutku zateklu u prepunom kafe restoranu.

– Ušli su tako munjevito da ih skoro niko nije primetio, ali smo samo čuli kada su počele da lete stolice i inventar. Neko je zapomagao. Jedan od njih je imao fantomku na glavi, dok je drugi imao povezanu maramu preko lica. Odjednom napadačima su se pridružila još dvojica nepoznatih koja su počela da udaraju mladića koji je sedeo sa A.M. Nakon što su isprebijali A.M. nestali su ‘’u vidu magle’’ - kaže jedan od očevidaca u kafeu gde se dogodila tuča.

Foto: Aleksandar Davinić
Foto: Aleksandar Davinić

Lekar u Urgentnom centru Tomislav Grujevski, dežurni lekar u leskovačkom Urgentnom centru napomine da je A.M. zadobio povrede glave, grudnog koša i nogu.

Dok se ne urade detaljni pregledi ne može da se izjasni o stepenu povreda i zdravstvenom stanju s obzirom i da je A.M usput povraćao. Rentgen dijagnostika će dati odgovore na mnoga pitanja a i više će se znati o njegovom stanju i stepenu povreda.Inače, u kafiću su još uvek vidljivi tragovi napada, a policija trenutno obezbeđuje objekat

(A.D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track