STRAVIČNA ISPOVEST SINA BEOGRADSKOG BIZNISMENA: Otac me godinama silovao i sve je snimao!

Pakao

STRAVIČNA ISPOVEST SINA BEOGRADSKOG BIZNISMENA: Otac me godinama silovao i sve je snimao!

Crna Hronika -
Seksualno iživljavanje trajalo je od moje šeste do devete godine, nisam više mogao da čuvam strašnu tajnu, ispričao je I. B. (17) o svom ocu M. B.

BEOGRAD - Morao sam oralno da zadovoljavam oca, još uvek se sećam odvratnog ukusa njegovog polnog organa. Ovako počinje ispovest I. B. (17), sin poznatog beogradskog biznismena M. B. (56).Otac monstrum silovao je dečaka od njegove šeste do devete godine, a zlostavljanje je čak fotografisao. Nakon što je slučaj dospeo do policije, M. B. je uhapšen i protiv njega je pokrenuta istraga. U međuvremenu je pušten da se brani sa slobode.Višegodišnje maltretiranje i zlostavljanje mališan je potisnuo iz pamćenja, a ceo slučaj izašao je na videlo kad je sedamnaestogodišnjak u očevom stanu pronašao fotografije na kojima se vidi kako oralno zadovoljava oca.Zlostavljao i drugu decu- Živim s majkom, a kod oca sam bio od marta do juna prošle godine. U njegovom stanu, na polici s knjigama, slučajno sam pronašao fotografije na kojima se vidi kako mi otac gura penis u usta. Nisam se odmah setio tih događaja, ali onda su sećanja počela da naviru. Setio sam se odvratnog ukusa njegovog polnog organa i da sam povraćao - ispričao je I. B. na saslušanju.Biznismen M. B. tereti se da je od 2003. do 2006. zlostavljao sina u stanu dečakove majke, s kojom je živeo vanbračno.- Uzeo sam tri fotografije na kojima sam ja. Bilo je tu i drugih slika, na kojima je drugoj maloj deci radio isto što i meni. Bilo me je sramota da te fotografije pokažem majci, ali u oktobru sam joj sve rekao. Nisam više mogao da čuvam tu strašnu tajnu - ispričao je I. B.Bludni otac napastvovao je sina svuda po stanu a zasad nije utvrđeno ko je fotografisao seksualno zlostavljanje.- Nisam pitao oca za te slike i ono što mi je radio. Odselio sam se od njega jer je od mene tražio da vodim ljubav s njegovom devojkom, što sam odbio. Tu ženu nikad nisam ni video - rekao je I. B.Poklonio mu slikeKoliki je monstrum M. B. je najviše pokazao kada je sinu u koverti dao sliku na kojoj se vidi kako ga zadovoljava dok su u restoranu slavili što je završio drugi razred srednje škole.- Bili smo s mojom majkom na ručku 1. avgusta prošle godine. Dao mi je koverat i mislio sam da je unutra novac. Kad sam otišao kući i otvorio ga, video sam fotografiju - ispričao je I. B.

Bolesnik tortura nad vlastitim detetom DAO MI JE „VIJAGRU“, ONESVESTIO SAM SE!Maloletni I. B. tri meseca je spavao u garderoberu, na krevetu od njega kraćem 20 centimetara, dok se otac sam baškario po velikom stanu.- Otac me je u aprilu ili u maju vodio na utakmicu. Na sebi sam imao crvenu majicu, a on me je ostavio među navijačima Partizana. Morao sam da se skinem. Kasnije sam se prehladio i dobio temperaturu. Tata mi je dao i da popijem dve tablete. Od tih lekova dobio sam erekciju i onesvestio se. Kasnije sam saznao da je to zapravo bila „vijagra“ - rekao je maloletnik. Garderober u kojem je spavao delio je s kućnom pomoćnicom, koja je uglavnom boravila u toj prostoriji i peglala.

Otac pretio sinuAKO NEŠTO KAŽEŠ, JEŠĆEŠ IZ KONTEJNERA!Zlostavljani I. B. je u avgustu prošle godine prekinuo svaki kontakt s ocem, ali on je nastavio da dolazi ispred škole i stana u kojem mu živi sin.- Pretio mi je očev telohranitelj. Tatin vozač mi je u jednom bioskopu rekao da ću živeti u Parizu i imati mnogo para ako ne dam izjavu, a da ću se u protivnom hraniti u kontejneru. Otac je dolazio ispred zgrade sedam dana pre mog saslušanja, vikao na mene, škripao zubima... Pobegao sam taksijem - rekao je I. B. i dodao da se ceo život plašio oca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track