SUDAR AUTOBUSA I AUTA NA SMEDEREVSKOM PUTU: Poginula žena, troje povređenih!

Saobraćajna nesreća

SUDAR AUTOBUSA I AUTA NA SMEDEREVSKOM PUTU: Poginula žena, troje povređenih!

Crna Hronika -
Vozač „fijata“ S. S., u smeru ka Beogradu, u krivini je obilazio šleper i direktno se sudario s autobusom kojim je upravljao D. T. (34)

BEOGRAD - Žena od oko sedamdeset godina je poginula, a muškarac S. S. (76), za koga nezvanično saznajemo da je njen suprug, teško je povređen u sudaru automobila „fijat panda“ i autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 302 koji se u utorak oko 17.30 dogodio na Smederevskom putu, u blizni skretanja za Zaklopaču. Lakše ortopedske povrede u sudaru zadobile su putnice u autobusu D. M. (17) i M. LJ. (20).Prema rečima očevidaca, vozač „fijata“ S. S., u smeru ka Beogradu, u krivini je obilazio šleper i direktno se sudario s autobusom kojim je upravljao D. T. (34).Žena koja je sedela na mestu suvozača u „fijatu“ preminula je na licu mesta, dok je vozač bez svesti s povredama ekstremiteta i grudnog koša prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

- Vozač je video da mu automobil dolazi u susret. Pokušao je da ga izbegne i zakočio je, a onda je usledio strašan udarac. Na svu sreću, niko od nas putnika nije ozbiljnije povređen, a bilo nas je mnogo u autobusu. Ženu i vozača iz smrskanih kola izvukli su vatrogasci, ali ona nije davala znake života - rekla je za Kurir jedna od putnica u autobusu.A. S. B.

Foto: Kurir/Aleksandar Bečić
Foto: Kurir/Aleksandar Bečić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja