TRAGEDIJA: Mislio da je usmrtio oca, pa se ubio otrovom!

Mile Bojičić (50) popio pesticid zbog griže savesti

TRAGEDIJA: Mislio da je usmrtio oca, pa se ubio otrovom!

Crna Hronika -
Jadno moje dete, umro je u teškim mukama, a sve zbog krvnika koji je i mene i njega tukao na svakom koraku, priča Nada Bojičić iz valjevskog sela Gornja Bukovica

VALJEVO - Mile Bojičić (50) iz valjevskog sela Gornja Bukovica ubio se otrovom misleći da je usmrtio oca Milana (70), s kojim se neposredno pre toga potukao. Lekari se bore za život oca, dok sinu, koji je popio pesticid za prskanje voća, nije bilo spasa. Inače, Milan Bojičić bio je težak alkoholičar i godinama je maltretirao sina i suprugu Nadu.

- Šta ću jedna bez mog sina, što mene Bog ne uze. Muž mi je zagorčao život, taj krvnik me je godinama tukao i maltretirao, a sad mi je dete naterao da se otruje - kaže za Kurir Nada Bojičić, Miletova majka.Bili sami u kućiTragedija u porodičnoj kući Bojičića odigrala se u utorak oko 20 časova, kad su otac i sin ostali sami. Nada je po povratku iz Valjeva na pločniku u dvorištu zatekla muža oblivenog krvlju, a u kući u krevetu mrtvog sina.- Kamo sreće da je sin otišao u Valjevo u kupovinu umesto mene. Nije mu bilo dobro tog dana, pa sam ja otišla u nabavku, a on je ostao kod kuće. Niko ne zna šta se tačno desilo, jer su njih dvojica ostali sami. Ali moj muž nas je često sačekivao u mraku ispred kuće i tukao nas. Mislim da je i sad sačekao Mileta i napao ga. Bio je sav krvav kad sam ga našla, disao je, a ja sam pomislila da je pijan pao na beton. Kad sam krenula u kuću da pozovem sina u pomoć, zatekla sam ga u mrtvog u krevetu. Ležao je kao da spava, a oko njega je sve bilo ispovraćano. Jadno moje dete, mora da je umro u teškim mukama - priča uplakana majka.Osuđivan zbog nasiljaPrema prvim rezultatima istrage, sin je oca tukao i naneo mu teške povrede, najverovatnije golim rukama. Pošto je pomislio da je ubio oca, Mile je otišao u kuću, okupao se, obukao se, legao u krevet i popio kreozan, koji se koristi za prskanje voća.- Taj otrov je stajao 20 godina u daščari, jer smo ranije njime prskali šljive. Jadno moje dete, celog života ga je otac maltretirao, isterivao nas je iz kuće, po ceo dan smo provodili u pušnici jer nam nije dao da uđemo u kuću u kojoj smo imali šporet i kuhinju. Tukao je i njega i mene na svakom koraku, to mogu svi da posvedoče. Pre nekoliko godina bio je uslovno osuđen na sedam meseci jer mi je razbio glavu, a na dve godine jer je pretukao sina. Više policiju nisam ni zvala jer nisam imala para za advokate. Ćutali smo oboje i trpeli, bilo je pitanje dana kad će se ovako nešto dogoditi - kaže Miletova majka.Komšije Bojičića potvrđuju da su majka i sin bili dugogodišnje žrtve Milana, koji se odao alkoholu i skoro ih svakodnevno maltretirao.Komšije: Šikanirao ih- To je ranije bila ugledna i bogata porodica. Imaju sve moguće priključne mašine. Međutim, Milan se propio i sinu nije dao ništa od mašina da radi s njima. Stalno ih je šikanirao i maltretirao, ne zna se koliko su puta zbog njegovog pijanstva bežali od kuće - pričaju meštani Gornje Bukovice.Miletu Bojičiću je pre šest godina umrla žena, s kojom nije imao dece.

Tukli se ispred kuće... Mesto na kom je u besvesti nađen Miletov otac Milan
Tukli se ispred kuće... Mesto na kom je u besvesti nađen Miletov otac Milan

Ostavio oproštajno pismoNE MOGU DA ŽIVIM S TIMNa stočiću pored kreveta na kojem se Mile otrovao pronađeno je oproštajno pismo. Majka Nada kaže da zbog slabog vida nije uspela da ga pročita, a pismo je predato policiji. Naši izvori navode da je Mile u oproštajnom pismu naveo da se otrovao jer ne može da živi s tim da je ubio oca iako ga je godinama maltretirao.

Slučaj u ŽabljuSIN IZBO OCA NOŽEMŽivan M. (55) iz sela Ðurđevo u opštini Žabalj teško je povređen kad ga je sin Branislav (27) nakon svađe više puta ubo nožem u stomak. Kako nezvanično saznajemo, otac i sin živeli su sami i često su bili pijani.- Živanova supruga napustila ih je pre više meseci. Živeli su od njegove penzije. Branislav je jedno vreme radio kod privatnika, ali je zbog čestog opijanja otpušten - rekao nam je jedan komšija.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track