Poručio

GAZDA JEZDA: Vratio sam se Srbi, opet ću se obogatiti!

Društvo

Autor:

Vasiljević napravio ekstrakt za alkoholna pića i namerava da zaradi od njegove prodaje širom sveta. Kaže da je sad siromašan čovek, ali da u planu ima velike projekte

Gazda Jezda, Jezdimir Vasiljević

ČAČAK - Bacio se u proizvodnju!

- Imam recept ekstrakta za alkoholna pića, napravljen po mojoj narudžbini, koji će šljivovicama, komovicama i drugim rakijama davati posebnu aromu, ukus i boju. Odlučio sam da u ova teška vremena piće s tim ekstraktom nazovem „kosovski božur“ i da to bude moj patriotski čin i doprinos borbi Srbije za Kosovo. Trenutno tražim proizvođače alkoholnih pića za ovaj posao!

Ovo je juče u Čačku, gde se skrasio u poslednja dva meseca, posle izlaska iz zatvora u Beogradu, Kuriru ispričao lično Gazda Jezda Vasiljević, dodajući svoju procenu da je samu šljivovicu i komovicu danas teško prodati, ali da će s njegovim ekstraktom i pod imenom „kosovski božur“ novo piće imati prolaz kod istinskih patriota i u Srbiji i u dijaspori.

- Ovo je moj odgovor na sve što se dešava s Kosovom, neka vrsta podsticaja svima koji su patriote da dignu glavu, ali i podsticaj za izvoz rakije, za proizvodnju voća u Srbiji. Ja danas jesam siromašan čovek, ali sam bogat zato što imam šestoro dece i projekte vredne mnogo novca. Jednog dana biću opet bogat, bogatiji nego što sam bio - kaže Gazda Jezda, posebno izdvajajući svoje projekte iz oblasti energetike.

Već je, dodaje, osmislio i etiketu za novo piće, na kojoj će uz natpis „Srbija“ dominirati karta naše zemlje, na kojoj će na mestu na kojem je Kosovo Polje biti slika božura, a ispod će pisati „kosovski božur“. Ispod toga biće i kratka pesma „Anatema“ s Gazda Jezdinim potpisom, u kojoj se kaže: „Kosovo, kolevka Srbije, oteto je! Otimačima i izdajicama neka je sve na svetu prokleto...“

- Na etiketu ću staviti i znak s plamenim mačevima koji se dodiruju na vrhu i porukom „Bratstvo je večno dominantno“. Oni koji znaju o čemu se radi - shvatiće - veli Jezda, dodajući da u Čačku već dva meseca čeka da ponovo dobije - ličnu kartu!

Jezda: Ja sam opljačkan!

- Danas sam besan zbog svega što mi se dogodilo! Želim da istom merom vratim korumpiranim političarima. Ja sam opljačkan, kao i moje štediše. Osuđen sam na pet godina zatvora po zakonu koji su primenili retroaktivno. Kršeno mi je pravo na pravično suđenje. Osuđen sam na osnovu falsifikovane i nepostojeće dokumentacije. Tokom suđenja ignorisano je ko je iz državnog budžeta Srbije, na osnovu 60.000 lažnih ugovora, naplatio 136 miliona evra - priča Jezda.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisu ni prve dame iz okolnih zemalja skromnije obučene, ipak one treba da prezentuju zemlju iz koje dolaze Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!