Poručio

GAZDA JEZDA: Vratio sam se Srbi, opet ću se obogatiti!

Društvo

Autor:

Vasiljević napravio ekstrakt za alkoholna pića i namerava da zaradi od njegove prodaje širom sveta. Kaže da je sad siromašan čovek, ali da u planu ima velike projekte

Gazda Jezda, Jezdimir Vasiljević

ČAČAK - Bacio se u proizvodnju!

- Imam recept ekstrakta za alkoholna pića, napravljen po mojoj narudžbini, koji će šljivovicama, komovicama i drugim rakijama davati posebnu aromu, ukus i boju. Odlučio sam da u ova teška vremena piće s tim ekstraktom nazovem „kosovski božur“ i da to bude moj patriotski čin i doprinos borbi Srbije za Kosovo. Trenutno tražim proizvođače alkoholnih pića za ovaj posao!

Ovo je juče u Čačku, gde se skrasio u poslednja dva meseca, posle izlaska iz zatvora u Beogradu, Kuriru ispričao lično Gazda Jezda Vasiljević, dodajući svoju procenu da je samu šljivovicu i komovicu danas teško prodati, ali da će s njegovim ekstraktom i pod imenom „kosovski božur“ novo piće imati prolaz kod istinskih patriota i u Srbiji i u dijaspori.

- Ovo je moj odgovor na sve što se dešava s Kosovom, neka vrsta podsticaja svima koji su patriote da dignu glavu, ali i podsticaj za izvoz rakije, za proizvodnju voća u Srbiji. Ja danas jesam siromašan čovek, ali sam bogat zato što imam šestoro dece i projekte vredne mnogo novca. Jednog dana biću opet bogat, bogatiji nego što sam bio - kaže Gazda Jezda, posebno izdvajajući svoje projekte iz oblasti energetike.

Već je, dodaje, osmislio i etiketu za novo piće, na kojoj će uz natpis „Srbija“ dominirati karta naše zemlje, na kojoj će na mestu na kojem je Kosovo Polje biti slika božura, a ispod će pisati „kosovski božur“. Ispod toga biće i kratka pesma „Anatema“ s Gazda Jezdinim potpisom, u kojoj se kaže: „Kosovo, kolevka Srbije, oteto je! Otimačima i izdajicama neka je sve na svetu prokleto...“

- Na etiketu ću staviti i znak s plamenim mačevima koji se dodiruju na vrhu i porukom „Bratstvo je večno dominantno“. Oni koji znaju o čemu se radi - shvatiće - veli Jezda, dodajući da u Čačku već dva meseca čeka da ponovo dobije - ličnu kartu!

Jezda: Ja sam opljačkan!

- Danas sam besan zbog svega što mi se dogodilo! Želim da istom merom vratim korumpiranim političarima. Ja sam opljačkan, kao i moje štediše. Osuđen sam na pet godina zatvora po zakonu koji su primenili retroaktivno. Kršeno mi je pravo na pravično suđenje. Osuđen sam na osnovu falsifikovane i nepostojeće dokumentacije. Tokom suđenja ignorisano je ko je iz državnog budžeta Srbije, na osnovu 60.000 lažnih ugovora, naplatio 136 miliona evra - priča Jezda.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (89)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • rozmir

  rozmir

  Opet ces ti u zatvor vidim ja.

  96 Odgovori 
 • dragan

  dragan

  Posle svega moze jedino Ekremu da izda stednju knjizicu

  88 Odgovori 
 • svensi

  svensi

  Staro drustvo se okuplja hahaha!!!Zadnji voz za Cacak kod bata Velje!!!!

  79 Odgovori 

Poslednji komentar

 • не тупи

  не тупи

  Ја се нешто не сећам да је он од иког на силу узео марке!
  Чак сте се по три дана и ноћи гурали у реду и једва чекали да му их дате.
  Убеђени да ћете се обогатити.
  Сад кукајте

  6 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!