• Ovan

  Ovan

  POSAO: Držite se svojih principa i nećete pogrešiti. Danas možete da donesete neke važne odluke, pa je bitno da one budu u skladu s vašim uverenjima i vrednostima. LJUBAV: Možete da očekujete priliku za iskren razgovor s voljenom osobom. Budite pristupačni za dijalog, možete se još bolje upoznati i saznati neke zanimljive stvari. ZDRAVLJE: Moguć je pojačan apetit i potreba za jakom, kaloričnom hranom. Pripazite na liniju.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Dan nije preterano povoljan. Lako se može desiti da napravite neku manju grešku ili propust priliku da završite neki posao. Poradite na svojoj koncentraciji. LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je iz više razloga pogrešan izbor za vas. Ipak, vi to sad ne vidite na taj način i tvrdoglavo insistirate na ulasku u emotivnu vezu. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više kvalitetnog sna. Budite odgovorni prema sebi i izdvojte više vremena za odmor.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Nije trenutak za rizike. Nemojte svoje poverenje olako da poklanjate ljudima u koje nemate dovoljno poverenja. Izbegavajte bilo koji vid kockanja i mahinacija. LJUBAV: Zbog finansijskih problema ste preopterećeni i nemate dovoljno energije za ljubav. Uzdržaćete se od toga da napravite prvi korak prema nekoj osobi. ZDRAVLJE: Prilično je težak dan i ne osećate se dobro. Preporuka je da mirujete što više i da se ne forsirate.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Povoljan je dan za potpisivanje važnog ugovora o saradnji. Očekujete i priliv finansija. Bićete zadovoljni ishodom i ponosni zbog dobro obavljenog posla. LJUBAV: Emotivno ste veoma srećni i ispunjeni. Ukoliko ste u dugoj vezi, današnji dan je povoljan za veridbu ili brak. Možete da očekujete veoma pozitivne promene. ZDRAVLJE: Odlično se osećate, nemate većih problema sa zdravljem. Iskoristite nalet pozitivne energije i uživajte.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Moguće su manje svađe i prepirke s nadređenima. Preporuka je da ipak zadržite određenu meru u komunikaciji s njima i da budete malo promišljeniji. LJUBAV: Niste zainteresovani za veće promene po pitanju polje emocija. Smatrate da vam je trenutno dobro i da nema potrebe nešto menjati sve dok ste sigurni. ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije. Važno je da redovno jedete i unosite dovoljno tečnosti.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Ukoliko očekujete saradnju s nekim iz inostranstva, dan je veoma povoljan! Možete da se nadate uspehu i značajnim pomacima na polju posla, napredujete! LJUBAV: Imate dobre i iskrene namere prema voljenoj osobi, ali ona preispituje vaše motive. Teško vam je da se pravdate, ali uveravate je da nema razloga za brigu. ZDRAVLJE: Povedite računa o kvalitetnoj ishrani. Izbegavajte brzu hranu, kao i preteran unos masti.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Važno je da menjate organizaciju troškova. Mnogo kukate i žalite se zbog novca, a, s druge strane, ne radite ništa da smanjite svoje troškove i uštedite bar malo. LJUBAV: Niste zadovoljni pored partnera. Nemate dovoljno volje da održite tu vezu jer smatrate da ne dobijate sve ono što vam je potrebno kako biste bili srećni i ispunjeni. ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt, moguće su manje infekcije ili upale u tom delu. Javite se svom lekaru.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Situacija na polju finansija se postepeno popravlja. Tokom dana možete da očekujete neku manju uplatu ili će vam novac koji ste davno pozajmili biti vraćen. LJUBAV: Pravite ozbiljne planove za budućnost s voljenom osobom. Zajedno maštate o tome šta biste mogli da postignete i radujete se planiranju braka i porodice. ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije. Povedite računa ukoliko patite od neke hronične bolesti.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Imate veoma dobru organizaciju obaveza i uspevate da izađete na kraj sa svim nagomilanim poslom koji je čekao na vas. Možete očekivati uspešan dan. LJUBAV: Tragate za bilo kakvom promenom, avanturom jer monotoniju ne trpite. Jednostavno vam nije svojstveno da budete u vezi u kojoj nema dovoljno uzbuđenja. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, mogući su manji problemi zbog nedostatka gvožđa.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Ukoliko ste već duže vreme bez posla, danas može biti vaš srećan dan. Povoljna situacija za početak radnog odnosa, kao i za one koji se dokazuju na praksi. LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo u opuštenoj atmosferi, na nekom javnom mestu poput kafića npr. Komunikacija teče spontano i lako dolazite do flerta. ZDRAVLJE: Solidno zdravlje, nema većih razloga za brigu. Priuštite sebi neko malo zadovoljstvo.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Sačekajte drugi dan za rešavanje poslovnih pitanja. Tokom dana jednostavno nemate dovoljno koncentracije da biste se ozbiljno pozabavili nekim problemima. LJUBAV: Povoljniji je dan za ženske Vodolije koje mogu lako ući u flert s jednim misterioznim gospodinom. Muški pripadnici ovog znaka poprilično se dosađuju. ZDRAVLJE: Problemi s niskim pritiskom su mogući, pa usled toga i pad energije i nesvestica.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Dan je povoljan za kraće putovanje ako ste tako nešto već imali u planu. Ukoliko birate nove saradnike, možete se osloniti na osobu rođenu u znaku Raka. LJUBAV: Istražujete mogućnosti s osobom sa kojom ste ušli u neobavezan flert. Iako nećete napraviti konkretniji korak, jasno vam je da imate velike šanse za vezu. ZDRAVLJE: Potrebna vam je rekreacija, fizička aktivnost. Razmislite o tome da krenete u teretanu.