• Ovan

  Ovan

  POSAO: Prija vam ubrzan tempo funkcionisanja, jer je to nešto na šta ste navikli. Čim se stvari malo uspore, odmah negodujete. Pronađite način da iskoristite manji zastoj u poslu. LJUBAV: Potrebno je da naučite da budete malo fleksibilniji u odnosu sa voljenom osobom i da budete spremni da popustite u nekim situacijama. Na taj način ćete popraviti odnos. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja ne bi trebalo da imate ikakve probleme.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Maksimalno ste uključeni u sva dešavanja koja se tiču vašeg posla i dobro ste informisani o svemu. Može se reći da imate svoju pravu malu riznicu tračeva. LJUBAV: Moguće je da vam se ponovo javila osoba s kojom ste nekada davno imali emotivnu avanturu. Veoma rado ćete stupiti u kontakt s njom i pokušati da obnovite strasti. ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam je promenljiv, ali ako budete vodili računa, sve ćete dovesti u red.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Moguće je da ste danas nekako više na raspolaganju drugima i da rešavate tuđe probleme. To vam ne pada teško jer znate da će usluga biti kad-tad uzvraćena. LJUBAV: Nadate se pomirenju s voljenom osobom. Svesni ste toga da ste prenaglili kada ste otišli od nje. Pokažite joj kako se osećate i ona će vas primiti nazad bez mnogo dvoumljenja. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više svežeg vazduha. Prijao bi vam i boravak u sauni.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Na vama je odgovornost da neke stvari u svom poslovnom okruženju organizujete tako da budu odgovarajuće za sve. Velika odgovornost ulazi u opis vašeg posla. LJUBAV: Nadate se susretu s osobom koja vam se dopada. Ne bi trebalo da čekate idealnu priliku, već da je stvorite sami. Potrudite se i videćete kako sve ide glatko. ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos kofeina, mogući su manji problemi sa želucem.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Veoma ste uporni i mnogo vam je važno da sprovedete u delo sve ono što ste zamislili. Ostanite dosledni sebi i svojim principima i doći ćete do ciljeva koje ste zacrtali. LJUBAV: Nemate veće ljubavne dileme i lako ćete se opredeliti za ispravnu odluku. Jasno je da sebi želite sve najbolje. Pronašli ste osobu koja vam neće pružiti manje od toga. ZDRAVLJE: Nema potrebe da se forsirate, pustite da sve ide nekim prirodnim tokom.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Svakako zaslužujete poštovanje svojih kolega i saradnika. Koliko ste toga žrtvovali zarad posla, samo vi znate. Polako ćete početi da ubirate plodove. LJUBAV: Polako se smiruju napetost i tenzija u vašoj emotivnoj vezi. Komunikacija sa partnerom iz dana u dan postaje sve bolja i u vama se budi nada da će sve ipak biti u redu. ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv, pa povećajte unos magnezijuma.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Možete da očekujete da ćete uz pomoć i podršku svojih nadređenih ostvariti pozitivan rezultat na poslu. Ne bi trebalo da imate bilo kakve veće brige na ovom polju. LJUBAV: Priželjkujete emotivne promene i spremni ste da napravite konkretne poteze kako biste osvojili osobu koja vam se dopada. Ništa ne stoji na putu vašoj sreći. ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima, bilo bi dobro da počnete da radite vežbe za kičmu.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Možete da očekujete solidnu situaciju za ostvarivanje saradnje sa inostranstvom ili finansijsku pomoć od neke osobe iz inostranstva. Sreća je na vašem putu! LJUBAV: Veoma vam je povoljan dan za ljubav. Strasti će se rasplamsati i uživaćete u lepim trenucima. Budite prirodni i opušteni, pa će se sve spontano desiti. ZDRAVLJE: Bavite se sportom. Fizička aktivnost je za vas od ključnog značaja.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Možete da očekujete sasvim stabilnu situaciju na polju finansija. Posao teče uredno, u skladu sa vašim očekivanjima. Ne bi trebalo da imate veće trzavice ili promene. LJUBAV: Važno je da budete sasvim otvoreni prema voljenoj osobi jer ona primećuje da se ne ponašate isto kao ranije. Recite joj svoje dileme i ona će vam odagnati brige. ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos alkohola. Umesto toga, pijte sveže ceđene sokove.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Moguće je da planirate neke promene kada je u pitanju ugovor koji imate sa poslovnim partnerom. Nema ničeg lošeg u tome što želite veći profit za sebe. LJUBAV: Deluje vam da sa voljenom osobom niste uvek imali idealan odnos, ali i da je ljubav koju delite ipak vredna truda. Potrebno je vreme, ali na kraju se zauvek možete vratiti jedno drugome. ZDRAVLJE: Čuvajte se od hladnoće, oblačite se toplo i slojevito. Povećajte unos čajeva.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Imate dosta obaveza kojima se morate maksimalno posvetiti ako planirate da ostvarite pozitivne poslovne rezultate. Na vama je da odaberete svoje prioritete. LJUBAV: Moguća je ljubav preko posla ili sa nekom osobom koju srećete negde u blizini radnog mesta. Zanimljivo poznanstvo brzo može preći u mnogo više od toga. ZDRAVLJE: Možete da očekujete veoma povoljan dan, bez bilo kakvih problema.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Veoma ste diplomatični i pazite na ponašanje. Mnogi vas smatraju za mudru i odmerenu osobu. Uspećete da očuvate dobar imidž koji ste izgradili s vremenom. LJUBAV: Sasvim neočekivano se pojavljuje jedna osoba koja vas može ostaviti bez daha. Nova ljubav je na pomolu. Početak lepe veze je ispred vas, prepustite se emocijama. ZDRAVLJE: Vaše srce kuca samo za jednu osobu. Emotivni balans je u najboljem redu.