• Ovan

  Ovan

  POSAO: Danas možete imati mnogo sreće na poslovno-finansijskom planu. Sve vam ide od ruke. Takođe, postoji prilika i za neki iznenadni finansijski dobitak. LJUBAV: Dolazi vam mogućnost da uđete u emotivnu vezu u kojoj ćete biti srećni na duže staze u budućnosti. Moguće je da je prava ljubav upravo sada ispred vas. Iskoristite to. ZDRAVLJE: Odlično se osećate u svojoj koži. Nemate nijedan razlog za brigu.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Izuzetno povoljan dan za pokretanje privatnog posla. Možete da očekujete veliko finansijsko poboljšanje sa te strane. Važno je da uložite maksimum. LJUBAV: Nikada niste bili srećnji. Imate potpuno skladne i harmonične odnose sa voljenom osobom. Moguće je da sve više razmišljate o sklapanju braka ili osnivanju porodice. ZDRAVLJE: Uživate sa ljudima koje volite. Osećate se dobro.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Ukoliko budete otišli na poslovni put, možete očekivati veliki uspeh. Svi vas tapšu po ramenu i čestitaju vam na svemu što ste do sada uspeli da uradite. LJUBAV: Možete imati veoma kvalitetnu vezu sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Nemojte da čekate idealnu priliku, priđite joj onda kada osetite nalet emocija unutar sebe. ZDRAVLJE: Puni ste energije. Prijalo bi vam da se bavite nekom fizičkom aktivnosti.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Dolazi vam očekivani priliv novca. Sa novim ulaganjima možete samo još više profitirati. Važno je da sada dobro razmislite i povučete prave poslovne poteze. LJUBAV: Emotivno ste sasvim stabilni. Dobijate neophodnu toplinu i ljubav od svog partnera, pored kog uživate. Očekuje vas prilika da odete na romantičnu večeru zajedno. ZDRAVLJE: Uspeli ste da rešite neki problem sa zdravljem. Sada se konačno dobro osećate.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Imate priliku da pokažete koliko ste talentovani i koliko ste dobri u svom poslu. Nadređeni za vas imaju samo reči hvale. Možete da očekujete sve bolje rezultate. LJUBAV: Izuzetno povoljan dan za emocije. Prepustite se osećanjima i nemojte da brinete. Sudbina vam donosi pozitivna iznenađenja na ovom planu. ZDRAVLJE: Potrebno je da u svoju ishranu uvrstite više namirnica koje sadrže proteine.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Imate odlične ideje koje ćete uspeti da sprovedete u delo. Mnogi saradnici se dive vašem entuzijazmu. Podstičete ljude oko sebe da više rade i pokažu više truda. LJUBAV: Dobijate zanimljivu ljubavnu ponudu od osobe koja dolazi iz daleka. Moguće je putovanje u narednom periodu. Zbog ljubavi ste spremni na sve. ZDRAVLJE: Imate mnogo pozitivne energije. Podelite je sa ljudima koje volite.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Stekli ste određeni ugled baveći se svojim poslom i nameravate da održite pozitivan imidž. Veoma vam je važno da u biznis krugovima budete dobro prihvaćeni. LJUBAV: Osoba koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja vam postaje sve draža. Potrudićete se da je privučete na suptilan način, ne pokazujući odmah sve karte. ZDRAVLJE: Prijaju vam društvene aktivnosti. Volite da budete u toku sa događajima.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Nadređeni vam otvoreno nude priliku da ostvarite unapređenje. Radujete se promeni radnog mesta. Na vama je samo da pokažete da ste zaslužili poverenje koje vam daju. LJUBAV: Konačno ste spremni da javno objavite vezu sa trenutnim partnerom. Moguće je i da vam se bliži veridba. Vaša okolina veoma pozitivno reaguje na novu vezu. ZDRAVLJE: Nema razloga za brigu, opustite se. Veoma povoljan dan je ispred vas.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Dolazite do željenog radnog mesta koje je u sklopu vaše struke. Očekuje vas veoma uspešan dan. Pokazaćete da ste dovoljno stručni i iskusni i dobićete posao. LJUBAV: Neko ko vam je veoma sličan privući će vam pažnju danas. Zbližićete se kroz isti smisao za humor i zanimljive razgovore. Osećate se sasvim opušteno pored te osobe. ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost nešto intenzivnijeg ritma.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Ukoliko ste predali zahtev za kredit ili pozajmicu, dobićete odobrenje. Pozitivne vesti brzo dolaze do vas. Uspećete da rešite neke finansijske probleme koji su se pojavili. LJUBAV: Uspeli ste da prevaziđete probleme koje ste imali sa ljubomorom i sada je konačno sve sasvim u redu. Voljena osoba vam pokazuje maksimum pažnje i nežnosti. ZDRAVLJE: Imate veoma vitalan organizam. Imunitet vam je jak i dobro se osećate.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Možete se osloniti na poslovnog partnera, koji se maksimalno trudi da ispoštuje vaš interes, u svakom pogledu. Nema potrebe da se previše brinete zbog posla danas. LJUBAV: Ukoliko ste planirali da stupite u bračnu zajednicu, danas je pravi dan za to. Važna dešavanja vam slede. Ljubavna situacija nikad nije bila bolja za vas. ZDRAVLJE: Prijao bi vam kozmetički tretman, posetite neki salon.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Primećujete pozitivne promene u poslovnom okruženju i nadate se da će se one zadržati na duže staze u budućnosti. Ukoliko se dovoljno potrudite, tako će i biti. LJUBAV: Imate sasvim stabilan odnos sa bračnim partnerom. Ukoliko ste slobodni, može vam doći ljubav preko posla. Spremni ste da otvoreno pokažete svoje interesovanje. ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala koji su neophodni vašem organizmu.