Horoskop

 • Ovan

  Ovan

  POSAO: U poslovnom okruženju postoji osoba koja se zaštitnički postavlja prema vama i savet je da njeno mišljenje i kritike poslušate jer vam mogu biti od koristi. LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom na emotivnom planu i nemate potrebu da išta menjate. Ukoliko ste slobodni, onda uživate u tome i ne jurite nova uzbuđenja! ZDRAVLJE: Dobar dan za boravak u prirodi. Posvetite svoje vreme i pažnju dragim ljudima pored kojih se osećate dobro.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Postavite sebi jasne ciljeve i držite ih se. Nema potrebe da se osvrćete na dešavanja iz prošlosti i da time sputavate sebe. Klonite se negativnih misli. LJUBAV: Niste previše promišljeni u odabiru partnera danas, pa vam se lako može desiti da napravite pogrešnu procenu i završite sa osobom koja vam ne odgovara. ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući. Izbegavajte gazirane i hladne napitke, povećajte unos vitamina i odmarajte se.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Možete lako steći sasvim pogrešnu sliku o nekoj osobi. Nepovoljan dan za odabir novih saradnika ili za početak bilo kakvog novog posla. LJUBAV: Guši vas partnerova ljubomora i imate potrebu da izbegnete razgovor s njim. Ne želite da vas iko ograničava u bilo kom smislu. ZDRAVLJE: Problemi zbog jakog kašlja, izbegavajte cigarete. Ukoliko se simptomi nastave, ne bi bilo loše da se javite lekaru.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Saradnja s Lavom nije preporučljiva tokom današnjeg dana. Najbolje bi bilo da se ne oslanjate previše ni na koga i da sami obavite svoj deo posla. LJUBAV: Prija vam osoba pored koje ste trenutno, ali postoji u vama neki nedostatak volje da joj to pokažete u pravoj meri. Ona sumnja u vaše emocije... ZDRAVLJE: Muči vas nesanica. Napeti ste i okrenuti razmišljanju o problemima pa vam je veoma teško da se primirite i zaspite.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Današnji dan može da vas nauči tome kako da budete skromniji. Iako ne smatrate da je takav stav za vas, potrebno je da se prilagodite okolnostima. LJUBAV: Niste zainteresovani za to da previše vremena posvetite partneru, radije odlazite na piće s prijateljima. Mogući su konflikti zbog toga, partner je nezadovoljan. ZDRAVLJE: Problemi sa očima, osetljivost, moguće je i povećanje dioptrije. Važno je da povedete računa o tome.

 • Devica

  Devica

  POSAO: U vama postoji neki strah i nesigurnost. Deluje vam da ste na korak od promene, ali niste sigurni kuda bi ta promena mogla da vas odvede... LJUBAV: Iako spolja izgleda da je sve savršeno, svesni ste toga da imate malo veće probleme sa emotivnim partnerom. Važno je da prvo sami definišete šta želite. ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma, to će vam pomoći da smanjite nervnu napetost i grčeve u mišićima.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Možete da se opustite, čak i da odete ranije s posla. Nemate mnogo posla i srećni ste zbog toga, jedva čekate da malo uživate u vikendu, imate i vi pravo na to. LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu iz drugog grada, koja će za tren oka osvojiti vaše srce... Niste sigurni da li ste spremni da se upustite u vezu na daljinu. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol, današnji dan je nešto teži pa postoji rizik od preterivanja ili manjeg trovanja.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Pitate se koliko dugo može da traje loša faza u kojoj ste. Gde god da se osvrnete, suočavate se sa izazovima i ograničenjima zbog kojih nema napretka. LJUBAV: Očekujete izvinjenje od voljene osobe koja vas je uvredila nekim sasvim nepromišljenim gestom. U stanju ste da se dugo ljutite i inatite zbog toga. ZDRAVLJE: Povišena temperatura vas muči danas, malaksali ste i imunitet vam je pao. Odmarajte se što više.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Osećate da ste pod prevelikim pritiskom. Nadređeni su vam postavili velike i važne zadatke, za koje niste sigurni da ih možete rešiti. LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da cenite njen trud. Ona zaista čini sve od sebe kako bi sačuvala vezu u kojoj ste, ali to ne može trajati večno ako i vi ne sarađujete. ZDRAVLJE: Problemi zbog hormonalnih promena. Proverite funkciju štitaste žlezde kad budete imali priliku za to.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Nemate dobar odnos sa osobom rođenom u znaku Strelca. Ne treba da računate na poslovnu saradnju s njom, već izaberite nekog drugačijeg. LJUBAV: Ne vidite ništa loše u tome da se s vremena na vreme malo distancirate od voljene osobe. Vama je neophodno da neko vreme provedete sami sa sobom. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku prvom prilikom. Moguće je da imate manjih problema zbog nedostatka gvožđa u organizmu

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Može vas poslužiti faktor sreće u poslu. Mnoge obaveze možete da završite i mnogo brže nego što ste se nadali, a ostatak vremena ćete uživati u vikendu! LJUBAV: Izuzetno povoljan dan za ljubav. Lako možete ući u sasvim novu vezu. Zaljubljeni ste i srećni, osećate se veoma dobro pored svog partnera! ZDRAVLJE: Budite fizički aktivniji. U vama postoji mnogo nagomilane energije koju na neki način morate da potrošite.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Veoma ste ogorčeni jer vas ljudi iz vašeg radnog okruženja ne podržavaju u onoj meri u kojoj ste to od njih očekivali. Suočite se s tim da vaš plan ima mane. LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete očekivati konflikte. Oni koji su slobodni osećaju nemir danas iako nemaju jasan niti konkretan razlog za to. ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi. Prvom prilikom posetite urologa kako biste ustanovili da li se pojavio neki veći problem.

Najnovije

Prikaži sve vesti

Najčitanije

Komentari

Facebook

Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde