• Ovan

  Ovan

  POSAO: Današnji dan je za vas veoma važan. Čekaju vas neke velike odluke. Mnogo toga zavisi od vas. Budite spremni da iznesete veliku i važnu odgovornost. LJUBAV: Moguće je da ćete veoma vešto upotrebiti svoje reči i tako doći do srca osobe u koju ste zaljubljeni. Vi ćete biti inicijator emotivnih promena. Pred vama je veoma lep dan. ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja. Potrudite se da provedete više vremena u prirodi.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Dosta toga se odvija u vašoj glavi i imate mnogo novih ideja. Potrebna vam je podrška osobe koja vam može pomoći oko realizacije novih poslovnih projekata. LJUBAV: Moguće je da ćete biti prilično iznenađeni nekim neobičnim predlogom koji će vam doći od strane voljene osobe, ali i da ćete ipak pristati. Dolaze vam zanimljive promene. ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili neki drugi vid opuštanja. Izbegavajte stres u širokom luku.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju sa nekom osobom koja vam dolazi iz kruga prijatelja. Zajedno možete da ostvarite izuzetno dobre finansijske rezultate. LJUBAV: Pred vama je mogućnost da malo uživate u svojoj slobodi. Prijaju vam izlasci i druženja, ali još niste spremni za nešto sasvim ozbiljno. Neobavezan flert vam odgovara. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas nikakvi problemi na polju zdravlja.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Brojne poslovne promene su pred vama. Moguće je potpisivanje nekog novog ugovora. Pripremite se za buran period. Ostvarićete uspeh o kom niste ni sanjali. LJUBAV: Otvoreni ste u komunikaciji sa voljenom osobom i smatrate da je tako najbolje. Pred vama je lep dan. Naučićete dosta novih stvari jedno o drugome i zbližiti se još više. ZDRAVLJE: Ukoliko se bavite fizičkom aktivnošću, čuvajte zglobove od manjih uganuća.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Iznenada vam se ukazuje prilika za posao u inostranstvu. Nemate razlog da se dvoumite previše. Prihvatite ono što vam se nudi i imaćete priliku za uspeh. LJUBAV: Moguće je da ćete uživati u neobaveznim avanturama i flertu. Ipak, još uvek nema prilike za nešto ozbiljnije. Zasad ste još slobodni kao ptica u letu. ZDRAVLJE: Bavite se sportom. Prijaće vam bilo kakav vid fizičke aktivnosti.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Očekuju vas drastične promene na polju finansija. Važno je da budete spremni na velike korake. Nakon današnjeg dana mnogo toga više neće biti isto. LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Moguć je početak neke veze na bazi strasti. Uživaćete u svakom trenutku koji budete proveli zajedno. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Potrudite se da stvarate zdravije navike na svakodnevnom nivou.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Možete se nadati važnim poslovnim promenama. Ostvarićete neke pomake koje ste dugo priželjkivali. Zadovoljni ste stanjem na ovom planu. LJUBAV: Nervoza koju vam unosi partner ne može pozitivno uticati na vas. Pokušaćete da mu utičete na raspoloženje i da ga umirite. Ipak ste vi tu da mu u svakom trenutku budete oslonac. ZDRAVLJE: Moguće je da ćete uspeti da ublažite ili sanirate neki hroničan problem.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Očekuje vas dosta važnih dešavanja na poslovnom planu. Morate biti maksimalno aktivni i upućeni u sve tokove dešavanja. Imate veliku odgovornost. LJUBAV: Potrudite se da više pažnje posvetite voljenoj osobi i da joj ugodite. Možete se nadati da će vam ona uzvratiti istom merom i pokloniti vam svoje vreme. ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta, pa se potrudite da povećate unos vitamina.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan u kom nećete imati previše obaveza. Pred vama je prilika da se malo odmorite. Zasad ne preuzimate nove poslovne odgovornosti. LJUBAV: Drastične promene vas očekuju. Možete se nadati neobičnim dešavanjima s jednom posebnom osobom. Veoma je povoljan dan za sve slobodne pripadnike ovog znaka. ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate nikakvih problema na ovom polju. Maksimalno ste opušteni.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Povoljan dan je pred vama ako se bavite poslom vezanim za nekretnine. Možete se nadati pozitivnim okolnostima. Očekuje vas ostvarenje većeg procenta od prodaje. LJUBAV: Unutar porodičnog doma dešavaju se razne promene, a odnos sa voljenom osobom je sve bolji. Uvek se držite zajedno i pružate veliku podršku jedno drugom. ZDRAVLJE: Moguće je da će vam danas prijati malo više sna nego inače kako bi se regenerisali.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Na kraćem putovanju ostvarujete znatan uspeh. Pred vama su veoma pozitivne poslovne promene. Povoljan je dan i ukoliko se bavite poslovima vezanim za komunikacije. LJUBAV: Moguće je da ste pomalo brzopleti u kontaktu s voljenom osobom, pa stvarate atmosferu požurivanja. Objasnite joj da ste nestrpljivi samo zato što je mnogo volite. ZDRAVLJE: Povedite računa ako se pojavi kašalj, iako ne bi trebalo da bude većih problema.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Očekuje vas znatan priliv novca, što će veoma pozitivno uticati na vašu motivaciju i posvećenost poslu. Zadovoljni ste jer vidite da vam se trud isplatio. LJUBAV: Igrate na sigurno i niste spremni na emotivne rizike tokom današnjeg dana. Zasad vam odgovara takva situacija. Znate na kom mestu i sa kim imate ljubav. ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju u ovoj fazi, pa povedite računa. Nema naznaka ozbiljnijih tegoba.