• Ovan

  Ovan

  POSAO: Srećni ste jer se jasno vide rezultati vašeg rada i truda. Uložili ste mnogo energije u neke poslovne projekte i puno vam je srce kada znate da su uspešni. LJUBAV: Imaćete mnogobrojne prilike za flert i poznanstva. Ljubavna situacija postaje veoma uzbudljiva i nudi vam nove mogućnosti. Pred vama je veoma zanimljiv dan. ZDRAVLJE: Osetljiv nervni sistem je naglašen. Preporuka je da povećate unos magnezijuma.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Prepodnevni časovi su izuzetno povoljni za rešavanje važnih stvari na poslovnom planu. Možete da očekujete da ćete biti veoma uspešni tokom današnjeg dana. LJUBAV: Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o nekim stvarima koje ste primetili kod nje. Važno je da razjasnite svoje nedoumice. Uskoro ćete uspeti da popravite komunikaciju. ZDRAVLJE: Preporuka je da posetite lekara radi redovne kontrole, za svaki slučaj.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i nemojte skrivati svoje brige. Moguće je da će se pojaviti osoba koja vam može pomoći. LJUBAV: Imaćete priliku da upoznate nekoga ko će vas veoma zaintrigirati. Počinje igra osvajanja, uživaćete u zanimljivom flertu koji je pred vama. ZDRAVLJE: Proverite nivo holesterola. Generalno, ne bi trebalo da imate većih problema.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Preporuka je da se tokom današnjeg dana fokusirate na finansijska pitanja jer vam je dan veoma povoljan za rešavanje nedoumica na tom planu. LJUBAV: Potrebno je da se potrudite da sa voljenom osobom stvorite bolju komunikaciju i razjasnite neke probleme iz prošlosti. Vaša veza svakako ima perspektivu. ZDRAVLJE: Smanjite unos alkohola. Važno je da se potrudite da stvarate zdravije navike.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Možete da očekujete prilično običan dan na poslu. Nećete imati neka važna dešavanja ili veća iznenađenja. Sve ide nekim mirnim tokom koji vam odgovara. LJUBAV: Moguće je da ste u prethodnom periodu imali manje nesporazume sa voljenom osobom, ali ako se potrudite, stanje stvari će se brzo vratiti u normalu. ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivoj koži. Važna je higijena i nega kako biste se rešili iritacija.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Nestrpljivi ste i važno vam je da neke stvari obavite što pre. Daćete sve od sebe da ispravite neke nepravde i greške koje su se desile ne vašom krivicom. LJUBAV: Očekuje vas nova emotivna prekretnica. Pred vama su važne odluke koje mogu na neki način odrediti vašu emotivnu sudbinu. Pokažite da znate šta želite. ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate naglašene probleme na polju zdravlja. Povoljan dan.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Pozitivna atmosfera u poslovnom okruženju nešto je što vas uvek oraspoloži. Očekuje vas dan u kom nećete biti preterano opterećeni. LJUBAV: Veoma povoljan dan za polje emocija je pred vama. Nova dešavanja ubrzo dolaze! Kada se budete upoznali sa svojim novim udvaračem, pitaćete se gde je bio do sada! ZDRAVLJE: Hormonalne promene su moguće, pa za svaki slučaj posetite ginekologa.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Ušli ste u neke nove poslovne projekte i očekujete veliki uspeh iz svega toga. Veoma ste optimistični i maksimum svoje energije ulažete u posao. LJUBAV: Novo poznanstvo bi moglo da promeni vaše viđenje ljubavi i međuljudskih odnosa i da vam zaleči neke stare rane. Pred vama je period u kom ćete se opustiti i uživati. ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi na polju zdravlja. Uživajte u lepom danu koji je ispred vas!

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Očekuje vas prekid neke poslovne saradnje. Pred vama su veoma važne promene na polju karijere. Uskoro će vam se otvoriti nove prilike za napredovanje. LJUBAV: Moguće je da ste doneli neku čvrstu odluku vezanu za vaše emotivno polje i da ne postoji osoba koja bi mogla da vas nagna da se predomislite. ZDRAVLJE: Povedite računa o očima, koje bi sada mogle biti malo osetljivije nego inače.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Moguća je promena radnog mesta koju ste već neko vreme očekivali. Povoljan je dan i nove okolnosti dolaze. Na vama je samo da iskoristite šansu koja vam se nudi. LJUBAV: Nalazite se u periodu manje distance sa voljenom osobom. Ne treba da brinete jer ćete na kraju uspeti da rešite stvari koje vas muče u ovom odnosu. ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, pa povećajte unos vitamina i tečnosti i što više odmarajte.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan u kom ćete moći da iskoristite neke srećne okolnosti. Očekuje vas mogućnost da profitirate od novih dešavanja. LJUBAV: Neočekivano dolazite do novih promena na emotivnom planu! Prija vam energija koju osećate pored osobe s kojom ostvarujete veoma blizak i poseban odnos. ZDRAVLJE: Imate mnogo energije i dobro se osećate. Prijalo bi vam bavljenje sportom.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Velike promene vam dolaze, bez obzira na to da li ste ih očekivali ili ne. Pripremite se za važna dešavanja. Uskoro ćete dobiti priliku da pokažete koliko ste sposobni. LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom imate velike planove i da ste na pola puta do njihove realizacije. Zajedno koračate ka boljoj i svetlijoj budućnosti. ZDRAVLJE: Moguće je da vam je stomak malo osetljiviji, pa povedite računa o ishrani.