• Ovan

  Ovan

  POSAO: Moguće je napredovanje na ovom polju. Postepeno ćete uspeti i da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Nema razloga da brinete, sve je sada krenulo uzlaznom putanjom. LJUBAV: Preporuka je da porazgovarate s voljenom osobom o očekivanjima koje imate kad je ona u pitanju. Zajedničkim naporom i trudom možete da poboljšate odnos koji imate. ZDRAVLJE: Preporuka je da se potrudite da ojačate svoj imunitet boljom ishranom.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Vi ste rešeni da odnos sa saradnicima zadržite na zavidnom nivou i da se potrudite da jedni pred drugima nemate tajni. Želite da održite pozitivnu i konstruktivnu atmosferu. LJUBAV: Voljena osoba pokušava da vam ukaže na neke greške koje pravite, pa je preporuka da se potrudite da je saslušate i da joj izađete u susret. ZDRAVLJE: Uspeli ste da pronađete svoj unutrašnji mir i životni put koji je samo vaš.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Od vas se očekuje mnogo. Pokažite da možete da ispunite očekivanja i da ste dorasli svim izazovima. Važno je da pokažete dovoljno truda, volje i inicijative u svom poslu. LJUBAV: Ukoliko budete bili istrajni u svojoj nameri da rešite neke probleme u emotivnoj vezi, na kraju ćete uspeti. Velika ljubav postoji između vas i vašeg partnera. ZDRAVLJE: Radite na stvaranju zdravijih navika. Iz dana u dan, dolazite do sve bolje situacije.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Očekuje vas naporan dan u kom ćete imati mnogo poslovnih obaveza. Rešeni ste da završite sve ono što čeka na vas, pa postoji mogućnost da ćete raditi i prekovremeno. LJUBAV: Ako želite da stvorite bolju atmosferu u okviru svog doma, vreme je da se potrudite i da promenite stav prema partneru. Postoji velika šansa da vam veza postane kvalitetnija. ZDRAVLJE: Povedite računa o fizičkoj aktivnosti, prijalo bi vam malo više vežbanja.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Dešavaju se brojne promene u vašem poslovnom okruženju, ali ništa od toga ne utiče previše na vas lično. Može se reći da ste tokom današnjeg dana samo nevini posmatrač. LJUBAV: Uspeli ste da rešite probleme koje ste imali s nepoverenjem voljene osobe. Dokazali ste joj da je imala pogrešno mišljenje, kao i pogrešne izvore informacija. ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima su sada iza vas, konačno se osećate dobro.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Možete da očekujete malo bolje prilike na poslovnom planu nego do sada. Vi imate velike poslovne ambicije i ne planirate da odustanete sve dok ih ne budete ostvarili. LJUBAV: Povoljan period za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Konačno se možete upoznati mnogo bolje i povezati jedno s drugim na nekom dubljem nivou. ZDRAVLJE: Prijala bi vam lagana rekreacija poput šetnje ili džogiranja.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Potrebno je da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Vi imate veoma dobru intuiciju i treba da pratite osećaj koji vas vodi u poslu. Imate pravu procenu situacije. LJUBAV: Novo poznanstvo koje vam se desilo lako može odvesti do emotivne veze, samo vam je potrebno još malo strpljenja. Osoba koja vam se dopada polako razvija emocije ka vama. ZDRAVLJE: Preporuka je da razmislite o nešto drugačijem režimu ishrane nego do sada.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Rešili ste da uzmete stvari u svoje ruke i da se agresivnije pozabavite poslovnim nedoumicama. Nema više mesta za odugovlačenje, sve rešavate na licu mesta. LJUBAV: Na ljubavnom planu je sve u uredu, uživate pored voljene osobe. Stabilna situacija vam uliva osećaj mira i veliko samopouzdanje. Ako ste slobodni, sledi flert. ZDRAVLJE: Povedite računa da povećate unos tečnosti. Voda je neophodna vašem organizmu.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Spremni ste da preuzmete nove rizike kako biste mogli da ostvarite veći pomak na poslovnom planu. Možete da očekujete da će vam se novi poslovni poduhvati isplatiti. LJUBAV: Niste spremni na vezivanje za jednu osobu, već želite da istražite i dodatne mogućnosti koje imate na polju flerta. Nova poznanstva vam svakako slede. ZDRAVLJE: Vi ste našli sve ono što vam je bilo potrebno kako biste se dobro osećali.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Možete se posvetiti planiranju kraćeg odmora koji vam je neophodan kako biste napunili svoje baterije. Ne očekuju vas veće poslovne obaveze, možete napraviti predah. LJUBAV: Očekuju vas veoma važna dešavanja na ljubavnom planu, vaša fatalna nova ljubav je tu. Potrudićete se da je očarate i da joj pokažete svoju najbolju stranu. ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Situacija na ovom planu je izuzetno dobra.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Vreme je da povedete računa o troškovima koje pravite i da napravite malo bolju organizaciju. Ne brinite, većih problema svakako neće biti. LJUBAV: Možete da računate na veliki preokret na ljubavnom planu onog trenutka kada vam se novo poznanstvo osmehne. Osoba koja vam se dopada potpuno će okupirati vaše misli. ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i potrudite se da za sebe izgradite malo zdraviji životni stil.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Očekuje vas mnogo novih obaveza kojima se morate posvetiti maksimalno. Lako rešavate poslovne probleme koji su iskrsli i ne opterećujete se previše. LJUBAV: Rešili ste da pravite veće promene kad je reč o emotivnom statusu. Niste više zadovoljni sa jednom osobom i najbolje je svakako da povučete crtu i nastavite dalje. ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije koja vas pokreće. Prija vam aktivnost.