• Ovan

  Ovan

  POSAO: Uspevate da ostanete pozitivni i kada se neki poslovi odlažu zato što verujete u pozitivan ishod situacije bez obzira na sve. S takvim stavom ćete daleko dogurati. LJUBAV: Da biste rešili probleme, potrebno je da sve raščistite do najsitnijeg detalja kako ne bi bilo više nesporazuma između vas i voljene osobe. Danas ćete konačno u tome i uspeti. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj, iako bi zdravlje trebalo da bude u redu.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Možete da očekujete iskrenu podršku bliskih saradnika. Jasno je da ćete u pravo vreme adekvatno uzvratiti. Sada vam je od velikog značaja svaka pomoć koju možete da dobijete. LJUBAV: Osoba koja vam se udvara polako stiče utisak da niste dovoljno zainteresovani za nju. Pozitivno ćete je iznenaditi kada budete počeli da joj poklanjate više pažnje. ZDRAVLJE: Odlično zdravlje. Nema razloga da brinete, samo nastavite da vodite računa o sebi.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Nema potrebe da brinete previše, uspećete da nadoknadite sve ono što je moglo da nedostaje. Veoma ste sposobni i uz posvećenost poslu koju pokazujete uspeh vam dolazi. LJUBAV: Postavljate sebi visoke ciljeve, želite da osvojite osobu do koje nije lako doći. Sigurni ste u svoje umeće zavođenja i samim tim ne sumnjate u uspeh! Samo napred! ZDRAVLJE: Tokom drugog dela dana vam prija nešto mirniji i opušteniji tempo.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Postepeno dolazite do boljih rezultata na polju finansija. Vraćate poverenje svojih saradnika i krećete nekim boljim putem. Možete da očekujete da će se nove prilike otvoriti. LJUBAV: Današnji dan će okončati konflikte između vas i voljene osobe, konačno ćete doći do mogućnosti da ostvarite kompromis i da se odreknete starih rana koje su vas bolele. ZDRAVLJE: Priuštite sebi dovoljno vremena za odmor i opuštanje koji su vam neophodni.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Tokom današnjeg dana ostvarujete pretežno dobre rezultate i za sada ste zadovoljni. Svesni ste toga da ne možete svaki dan imati vrtoglave uspehe. Dobro se osećate na poslu. LJUBAV: Moguće je da će voljena osoba imati manje zamerke kada je u pitanju vaše ponašanje, ali sve veoma lako na kraju možete da rešite. Svojim pozitivnim stavom dosta doprinosite. ZDRAVLJE: Važno je da ne izbegavate redovne obroke kako biste ostali puni snage.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Imaćete priliku za ozbiljan razgovor sa poslovnim saradnicima kako biste uspostavili novu organizaciju posla. Nakon današnjeg dana vas očekuje veći pomak nabolje. LJUBAV: Došlo je vreme da zajedno s voljenom osobom poradite na tome da povećate obostrano poverenje. Taj korak je veoma važan za uspeh vaše emotivne veze. ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Vi znate koji način opuštanja vam najviše prija.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Ako želite da ostvarite pomak, potrebno je da promenite način na koji pristupate poslu. Kada budete uneli adekvatne izmene, sve će polako početi da dolazi na svoje mesto. LJUBAV: Privlačite pažnju gde god da se pojavite i nailazite na brojne prilike za flert i avanture. Očekuje vas uzbudljiv dan! Možete biti u nedoumici koga da odaberete za sebe. ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da ne zapostavljate redovne stomatološke kontrole i preglede.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Ne podnosite nepravdu i učinićete sve ono što je do vas kako biste uspostavili red o nekim pitanjima. Možete da računate na to da vas ostali posmatraju kao autoritet. LJUBAV: Potrebno je da prihvatite da neke razlike između vas i voljene osobe postoje i da vam baš ta raznolikost može biti i pozitivna strana. Makar vam nikada neće biti dosadno. ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate probleme na zdravstvenom planu, opustite se.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Polako vam se otvara mogućnost za unapređenje. Zadovoljni ste jer smatrate da ste već dosta postigli. Imate velike planove, a svakako će vam značiti i finansijsko poboljšanje. LJUBAV: Potrebno je da poradite na tome da komunikacija s voljenom osobom postane rasterećenija. Fleksibilnost je veoma važna osobina za uspešnu emotivnu vezu ili brak. ZDRAVLJE: Danas vam je naglašen povećan apetit, udovoljite sebi na ovom planu.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Tokom današnjeg dana ćete imati mnogo sreće. Sve poslove obavljate bez prevelikog truda i dolazite do najboljih rezultata. Ponosni ste na sebe i svoj učinak. LJUBAV: Povoljan dan za sve one koji su u braku i planiraju proširenje porodice. Sa partnerom možete imati pozitivna dešavanja. Ukoliko ste slobodni, ljubav će vas iznenaditi. ZDRAVLJE: Odlično zdravlje, nema razloga za brigu! Puni ste elana i energije.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Tokom današnjeg dana ćete se uglavnom baviti nekim uobičajenim poslovima, nema naznake za važne promene ili velika dešavanja. Dobro se osećate, prija vam takav tempo. LJUBAV: Uspeli ste da razrešite neke unutrašnje emotivne dileme i samim tim ste mnogo srećniji nego što ste bili. Nova pozitivna dešavanja na polju ljubavi vam se bliže. ZDRAVLJE: Prija vam boravak na svežem vazduhu, kao i druženje s prijateljima.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Imate velike ambicije koje planirate da ostvarite. Nećete odustati dok ne budete videli realan pomak. Svojom upornošću i posvećenošću dolazite do velikih ciljeva. LJUBAV: Komunikacija s voljenom osobom trenutno nije najbolja, ali imaćete mogućnost da je poboljšate. Potrudićete se da ponovo osvojite partnera znacima pažnje i uspećete u tome. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, otvoreni ste za nove životne izazove i avanture.