• Ovan

  Ovan

  POSAO: Povoljan dan za sve one koji se bave bilo kojom vrstom privatnog posla. Ukoliko sarađujete s Rakom, ipak ne treba da očekujete pozitivan splet događaja. LJUBAV: Želite da ostvarite sigurnost u emotivnoj vezi i da s voljenom osobom neke stvari potvrdite. Veoma vam je važno da znate na čemu ste. ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za donji stomak. Ženski pripadnici ovog znaka neka povedu računa o jajnicima i materici.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Povoljan dan za sve one koji se bave poslovima vezanim za ugostiteljstvo i prehranu. Možete da očekujete povećan obim posla, samim tim i veću zaradu. LJUBAV: Leptirići u stomaku se bude. Lako se možete zaljubiti u neku sasvim novu osobu. Uživajte u novim emocijama i nemojte se opterećivati previše. ZDRAVLJE: Problem je u tome što ste ukočeni i imate nepravilno držanje. Prijala bi vam joga.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Troškovi koje napravite danas kasnije mogu da vam stvore velike probleme. Zato je ipak važno da ne rasipate novac i da budete obazrivi. LJUBAV: Nezadovoljni ste kad ste udaljeni od voljene osobe, nedostaje vam u svakom trenutku toliko da čak postajete i skloni depresiji. Nije još definitivan kraj. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke. Današnji dan vam može biti vrlo težak, neophodno je da vodite računa o sebi.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Nemate najbolji uvid u neke stvari i iz tog razloga nije preporučljivo da danas donosite bilo kakve važne poslovne odluke i velike promene. Potrebno je još vremena. LJUBAV: Važno vam je da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje. Ponekad vam nedostaju prave reči, ali to nadoknađujete viškom nežnosti. ZDRAVLJE: Pospanost vas muči tokom celog dana. Nemojte da se borite protiv sebe, odmarajte više.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Današnji dan vam donosi uspeh u poslovima vezanim za uniformu, ali i za medicinu, zdravstvo, pomaganje drugima. Pokazećete koliko ste požrtvovani. LJUBAV: Niste sigurni da li voljena osoba na neki način pokušava da izmanipuliše vama. Sumnjate u njene iskrene namere i preispitujete svaku reč koju izgovori. ZDRAVLJE: Vaše oči su veoma osetljive danas. Usled toga je moguća i glavobolja. Nemojte da se izlažete velikim naporima.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Potrudite se da budete promišljeni pri donošenju važnih finansijskih odluka. današnji dan je veoma važan i može promeniti tok celokupne materijalne situacije. LJUBAV: Osoba sa kojom ste do juče bili iskren prijatelj sasvim neočekivano pokazuje neke drugačije, romantične emocije prema vama i potpuno ste zbunjeni. ZDRAVLJE: Povećajte dnevni unos magnezijuma, koji pomaže da se uspostavi normalna funkcija nervnog sistema.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Dobili ste neki veoma neobičan zadatak od svojih nadređenih, ali ste svesni da je neophodno da ga ispunite kako biste zadržali njihovo poverenje. LJUBAV: Veoma vam je važno da dobro izgledate, da budete primećeni i u centru pažnje... Važno vam je da dobijete pažnju osoba suprotnog pola kako biste potvrdili svoj ego. ZDRAVLJE: Manji problemi sa pojavom peruti, osetljivom kožom glave. Posavetujte se sa stručnjakom.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Razmišljate o mogućem proširenju posla s poslovnim partnerima iz inostranstva. Moguće je da ćete danas imati mnogo sreće pri sklapanju saradnje. LJUBAV: Doneli ste odluku da promenite stav i da pokušate da se potrudite, da više udovoljite voljenoj osobi i da se prilagodite njenim zahtevima i emotivnim potrebama. ZDRAVLJE: Jetra može biti vaša slaba tačka, javite se lekaru radi kontrole. Prijala bi vam detoksikacija.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Posao ide solidnim, stabilnim tokom. Tokom današnjeg dana možete pristati da nekome date pozajmicu i smatrate da je to ipak racionalna odluka. LJUBAV: Niste sigurni kakav je vaš emotivni status, ne umete da definišete baš sve što se događa. Nema potrebe da žurite s donošenjem zaključka, uživajte dok vam je lepo. ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući danas. Inače, prilično ste osetljivi i skloni raznim smetnjama.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Situacija na poslovnom planu je sve bolja, iako i dalje postoje neki problemi, polako uspevate da prevaziđete dosta toga. Nazirete svetlo na kraju tunela. LJUBAV: Prija vam atmosfera u kojoj se partner maksimalno trudi da vam udovolji, uživate u svoj pažnji koju dobijate. Nemojte zaboraviti da uzvratite istom merom. ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi, povedite računa o unosu tečnosti. Moguća je pojava peska ili kamena.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Okupirani ste brojnim poslovnim problemima i posvećeni rešenjima koje morate da pronađete. Na kraju ćete uspeti i biti veoma zadovoljni ishodom! LJUBAV: Ako ste slobodni, u poslovnom okruženju srećete nekoga ko vam može biti zanimljiv. Zasad ne odlazite dalje od flerta, ali se situacija postepeno zahuktava. ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć, proverite krvnu sliku. Povećajte unos vitamina, poboljšajte i svoju ishranu.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Došlo je vreme da neke važne poslove privedete kraju. Zadovoljni ste ishodom koji je usledio i sad planirate da napravite kraću pauzu od svih obaveza. LJUBAV: Osoba koja vam se dopada počela je da vam uzvraća emotivne signale i veoma ste uzbuđeni zbog toga. Imate priliku da osvojite tu osobu - napravite prvi korak. ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš, mogući su manji problemi s tahikardijama, nemojte da se izlažete stresu.