• Ovan

  Ovan

  POSAO: Možete da očekujete stabilnu situaciju na polju posla. Nećete biti previše opterećeni obavezama. Na vama je samo da se pozabavite najosnovnijim zadacima. LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, ovaj dan je veoma povoljan za nova poznanstva, kao i za početak veze. Otvorite svoje srce novim i lepim mogućnostima. ZDRAVLJE: Puni ste energije i blistate. Dobro raspoloženje lako prenosite na ljude oko sebe.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Zadovoljni ste situacijom i stabilnom materijalnom podlogom koju imate. Smatrate da ništa ne može da vas poremeti, trudite se da zadržite svoj položaj. LJUBAV: Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu za druženje s voljenom osobom u večernjim časovima. Uživaćete u zajedničkim trenucima ispunjenim lepim osećanjima. ZDRAVLJE: Preporuka je da smanjite unos alkohola i poradite na stvaranju zdravijih navika.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Sada ste u fazi pripreme za velika dela. Vreme je da isplanirate svoje sledeće poteze i taktike na poslovnom polju. Imate jaku želju da pobedite konkurenciju. LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa jednom osobom koja će vas fascinirati svojim drugačijim pristupom. S radosnom strepnjom iščekujete njen sledeći korak. ZDRAVLJE: Emocije su vam uzburkane i osećate se bolje nego ikad. Ljubav je motivacija za sve.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Idealan je dan da se posvetite nekim zaostalim obavezama koje je još ranije trebalo da završite. Možete da očekujete da ćete biti veoma uspešni i produktivni tokom dana. LJUBAV: Očekuje vas mogućnost da uđete u strastvenu avanturu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Nećete odugovlačiti. ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost i bolovi u mišićima. Preporuka je da posetite kiropraktičara, koji vam može pomoći.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Možete da očekujete priliku da sklopite nova poznanstva koja će vam biti važna za napredovanje u karijeri. Na vama je samo da prezentujete sebe na najbolji mogući način. LJUBAV: Očekuje vas mogućnost da s nekom osobom sa kojom ste imali prijateljski odnos stupite u emotivnu vezu. Niste se tome nadali, ali ipak se desilo. Poslušajte svoje srce. ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da sačuvate svoja pluća.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Očekuje vas poboljšanje zarade ako se bavite privatnim poslom. U svakom slučaju, ostvarićete veliki pomak na ovom polju i biti veoma ponosni na sebe danas. LJUBAV: Želite da sačuvate odnos s voljenom osobom od uticaja sa strane koji bi vam mogli naškoditi. Istrajni ste u svojoj nameri da održite vezu na duže staze. ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme. Možete biti maksimalno opušteni.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Dvoumite se koji posao da odaberete jer konačno imate više ponuda na ovom planu. Nemojte da odugovlačite previše. Vreme je da pokažete da niste neodlučni. LJUBAV: Vreme je da dešavanja iz prošlosti ostavite iza sebe i da se okrenete novim poznanstvima. Očekuje vas ljubav kakvu do sada niste imali prilike da osetite. ZDRAVLJE: Preporuka je da se okrenete stvaranju zdravijih navika u ishrani.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Vreme je da se posvetite boljoj organizaciji svojih troškova i raspodeli finansijskih sredstava. Ako se budete pravilno postavili, dolazi vam znatno poboljšanje. LJUBAV: Zadovoljni ste trenutnom emotivnom situacijom i nemate želju za promenama na ovom polju. Jedino što želite jeste da se posvetite svom partneru. ZDRAVLJE: Proverite dioptriju za svaki slučaj, iako ne bi trebalo da bude većih problema.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Očekuje vas veoma uspešan dan. Možete da se nadate veoma pozitivnim rezultatima na polju posla. Nemate nijedan razlog za brigu kad je ovo polje u pitanju. LJUBAV: Imate priliku da birate između brojnih udvarača koji stoje pred vašim vratima. Budite mudri. Postoje oni koji mnogo obećavaju, ali i oni koji imaju mnogo toga da pruže. ZDRAVLJE: Mogući manji problemi s virusima, potrudite se da ojačate imunitet.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Konačno ste rešili da se malo aktivnije pozabavite nekim poslovnim problemima i da se pokrenete na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnim rešenjima ako se potrudite. LJUBAV: Možete da očekujete poboljšanje odnosa s voljenom osobom. Dolaze bolji dani za vas kad je ljubav u pitanju. Konačno ćete uživati pored svog partnera. ZDRAVLJE: Uspostavili ste unutrašnji balans i osećate se odlično. Samo tako nastavite.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Rešili ste da se dobro organizujete i da sav posao preuzmete na sebe. Svesni ste činjenice da se možete osloniti pre svega na sebe pa se time vodite u svemu. LJUBAV: Moguće je da ste sada došli u fazu u kojoj se i vi i partner odlično poznajete i samim tim prepoznajete emotivne potrebe i želje koje imate. To će samo ojačati vašu vezu. ZDRAVLJE: Prijalo bi vam opuštanje u toploj kupki ili uz muziku koju volite.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Pred vama je mogućnost da donesete veoma važnu odluku koja će obeležiti vašu karijeru u budućnosti. Potrudite se da budete dovoljno promišljeni, ali i maštoviti. LJUBAV: Ukoliko budete bili strpljivi, voljena osoba će vam pokazati stranu ličnosti koju još uvek niste upoznali. Slede vam veoma uzbudljiva dešavanja s njom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je pozitivan dan, potrudite se da ga iskoristite.