• Ovan

  Ovan

  POSAO: Možete da ostvarite poslovni uspeh. Razvili ste strategiju koja pokazuje jako dobre rezultate i sve dok se toga držite možete da se nadate pozitivnoj situaciji. LJUBAV: Preuveličavate neke probleme i vreme je da tome stanete na kraj. Ukoliko budete uspeli da modifikujete svoj stav donekle, bićete veoma zadovoljni postignutim. ZDRAVLJE: Prijaće vam šetnja, iako je vreme hladno. Na vazduhu ćete lakše razbistriti svoje misli.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Možete da očekujete napredak na polju posla ukoliko ste spremni da radite na poslovnoj edukaciji i usavršavanju. Pred vama je mogućnost da naučite nešto novo. LJUBAV: Možete imati veoma lepe trenutke s voljenom osobom tokom današnjeg dana. Prisetićete se početka vaše veze i onih mali stvari koje su vas spojile i donele vam ljubav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali ne bi bilo loše da ipak odete na redovni lekarski pregled.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Dovoljno ste fleksibilni i snalažljivi da se prilagodite novonastaloj poslovnoj situaciji. Pred vama je prilika da testirate svoje znanje i iskustvo. LJUBAV: U ljubavi ste spremni na nove korake. Želite pravu ljubav i konstruktivan odnos s budućim partnerom. Spremni ste da sasvim zaboravite na prethodna loša iskustva. ZDRAVLJE: Potreban vam je predah od svakodnevnih obaveza, isplanirajte godišnji odmor.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom vezanim za uniformu, možete da očekujete veoma uspešan dan. Pored toga, dolaze vam dobre vesti iz suda ili iz nekog sličnog procesa. LJUBAV: Posmatrate osobu koja vam se dopada iz daljine i maštate o tome šta bi bilo kad bi bilo. Uskoro će vam se ukazati povoljna prilika da napravite prvi korak ka njoj. ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja, ali ne bi trebalo da imate veće zdravstvene probleme.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Važno vam je da sve poslove koje imate u planu držite pod kontrolom. Povedite računa o tome da se ne preopteretite obavezama koje bi realno i neko drugi mogao da završi umesto vas. LJUBAV: Dvoumite se između dve osobe koje vam poklanjaju svoju pažnju. Smatrate da svaka od njih poseduje nešto intrigantno, ali kao da to nije dovoljno. Pojaviće se i neko treći. ZDRAVLJE: Preporuka je da povećate unos magnezijuma i kalcijuma, prijaće vam to.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Imate plan za novo ulaganje koje bi moglo da vam donese odgovarajući profit. Ako donesete ispravnu odluku, možete da računate na znatno poboljšanje finansija. LJUBAV: Ljubav vam dolazi iz pravca iz kog to ne očekujete. Bićete veoma iznenađeni. Nova osoba u vama budi emocije koje nikad dosad niste osetili. ZDRAVLJE: Preporuka je da posetite neki salon za masažu i da se rešite napetosti u vratnom predelu.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Imaćete priliku za saradnji s inostranstvom. Iskoristite situaciju koja se okreće u vašu korist i bićete veoma zadovoljni. Sada je trenutak da pokažete koliko ste ambiciozni. LJUBAV: Spremni ste da se suočite s nekim problemima koje ste imali s voljenom osobom i da se samim tim posvetite njihovom rešavanju. Pred vama su povoljne okolnosti. ZDRAVLJE: Prijaće vam dodatna fizička aktivnost, vreme je da se vratite u kondiciju i formu.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Vaša upornost dolazi do izražaja tokom današnjeg dana. Pokazaćete koliko ste verni i posvećeni svom poslu. Trud koji ulažete će vam se svakako isplatiti. LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom i privlačite pažnju na sebe. Veoma lako sklapate nova poznanstva i flertujete bez ikakvih kočnica. Možete da očekujete zanimljiv dan na polju ljubavi. ZDRAVLJE: Zadovoljni ste svojim stanjem na ovom planu i nemate neke veće probleme.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Važno vam je da poštujete pravila koja se tiču posla i maksimalno ste fokusirani na to. Potrebno vam je neko vreme da svoje poslovno okruženje dovedete u red. LJUBAV: Upuštate se u novu emotivnu vezu s osobom koju ne poznajete dugo. Srećni ste i uživate u svakom trenutku i novim emocijama koje su se pojavile. Povoljan je dan. ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da se forsirate previše tokom današnjeg dana. Potrudite se da se odmorite.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Povoljan je dan ako ste imali u planu neko poslovno izlaganje ili prezentaciju. Možete da očekujete podršku kolektiva za vaše ideje. LJUBAV: Moguće je da ste svesno kod sebe korigovali neke stvari i da se nakon tog preobražaja osećate daleko bolje. Partner vam je zahvalan jer ste se delimično i zbog njega promenili. ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom planu danas. Ne bi trebalo da brinete previše o bilo čemu.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: Realizovaćete poslovne planove koje ste imali. Osećaj ispunjenosti i ponosa vas obuzima kad znate da vam se isplatio trud koji ste uložili. Verujete u još bolje sutra. LJUBAV: Moguć je početak nove veze. Uživaćete u zanimljivom i strastvenom kontaktu s novom osobom koja u vaš život unosi dodatni nivo uzbuđenja i zabave. ZDRAVLJE: Vaše telo je jako i možete se brzo regenerisati. Povoljan je period za oporavak.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Ako se budete postavili u skladu s okolnostima u kojima se nalazite, prevazići ćete poteškoće. Važno je da imate sasvim realan pristup i očekivanja na ovom planu. LJUBAV: Ako pokažete inicijativu, možete osvojiti osobu koja vam se dopada. Iako se niste nadali tome, dolaze vam veoma povoljne okolnosti, kao i velika sreća na polju emocija. ZDRAVLJE: Malo više vremena provodite na svežem vazduhu i budite što aktivniji.