X Factor

ILMA KUNE EMINU: Imaš decu, dabogda te usrećila kao što si ti mene!

Pop kultura

Autor:

Emina je uputila reči hvale Ilmi, te je navela i kako je ona još uvek mlada da bi unovčila svoj talenat, na šta joj takmičarka nije ostala dužna

X factor

Dosta prašine se sinoć podiglo nakon ispadanja mlade Ilme Karahmet iz takmičenja X Factor, a takmičarka iz Kiseljaka i dalje ne može da se pomiriti sa tom činjenicom.

Nakon što je Eminin glas bio presudan u ispadanju Ilme, pevačica je odlučila da joj pošalje pismo ohrabrenja na njen Fejsbuk profil.

Emina je uputila reči hvale Ilmi, te je navela i kako je ona još uvek mlada da bi unovčila svoj talenat, na šta joj  takmičarka nije ostala dužna.

"Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene", napisala je mlada pevačica.

Od sinoć na društvenim mrežama pojavile su se mnoge grupe koje zahtevaju da se Ilma vrati u finale, poruka koju je devojčica ostavila Emini možda i nije bila napisana sa zlom namerom, ali je svakako tako zvučala.

Ovo nije prvi incident tokom odigravanja "X Factora", s obzirom da su čak i sudije dolazile u međusobne sukobe u par situacija.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rijaliti emisije su postale naša realnost. Glavno pitanje trenutno je da li uopšte ima realnosti van rijalitija Aleksandra Janković, klinički psiholog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde