ISPOVEST BEOGRAĐANKE SA URANKA: Spavala sam sa nepoznatim muškarcem usred Košutnjaka!
Foto: Marina Lopičič

ISPOVEST BEOGRAĐANKE SA URANKA: Spavala sam sa nepoznatim muškarcem usred Košutnjaka!

Žena -

Društvenim mrežama kruži ispovest jedne Beograđanke koja je Prvi maj i izlazak u prirodu iskoristila na malo drugačiji način od uobičajnog.

"Nije da sam planirala, ali eto, desilo se. Nekako se ispostavilo da su Košutnjak, miris mesa i zvuk muzike koja se meša sa improvizovanih prvomajskih stejdževa, idealna scenografija za sve slobodne devojke spremne na pravu avanturu.

I stvarno, paradoksalno, proslava Međunardonog praznika rada idealan je prilika da se dođe do partnera.Sve što treba je da ga zamolite da vam pozajmi ćumur. Ili da vam pomogne da raspalite vatru. Možete i da ga pitate da vam sklopi šator. Šta god vam padne na pamet.

Na kraju, od nezaboravnog seksa deli vas samo pronalazak adekvatnog mesta na kojem ćete se znojiti u dvoje.To je, ujedno i najveći problem, jer čini se da ne postoji slobodan pedalj ovog omiljenog beogradskog izletišta na kojem se dozvoljavaju druge aktivnosti osim roštiljanja, društvenih igara i kolektivnog ispijanja alkohola.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

No, za mene je i ovaj korak bio lagan, samo zato što sam upala u pogrešan šator. Pravo liku na ruke. Sedeo je sa lampom i preturao nešto po šatorskoj utrobi, kada je moj upad ispratio zbunjenim izrazom na licu.

Stigla sam u pravi čas. Upoznali smo se, nasmejali nad sudbinom, malo svirali gitaru, a par sati kasnije, pored pljeskavica i viskija, razmenili smo i prve poljupce.

Na pola puta između naših, već odavno utonulih u san ekipa, na početku šumarka, u rastinju, spojila su nam se tela. Oslobođeni svih inhibicija dočekali smo Prvi maj. Možda smo i obradovali nekog voajera, ko će ga znati", završava svoju ispovest ova Beograđanka.

(Srbija danas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAŽNATOVIĆI NA URANKU: Veljko uradio nešto što nije smeo, Anastasiji nije dobro od smeha!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track