Oduzeti hameri "zagoričkog klana"

Crna Hronika

Policija zadržanlaskupocene "hamere" braće Radosava-Gila i Vidoja Stanišića, kao i "audi A6" koji pripada njihovom drugu Pejoviću

hameri

Provera da li je neko od vozila korišćeno u krivičnim delima u inostranstvu (Foto:Vijesti))

PODGORICA - Crnogorska kriminalistička policija oduzela je nekoliko automobila pripadnika "zagoričkog klana", zbog provera da li je neko od tih vozila korišćeno u krivičnim delima u inostranstvu.

Pozivajući se na policijske izvore, list navodi da se ne zna koliko će u policiji biti zadržani skupoceni "hameri" braće Radosava-Gila i Vidoja Stanišića, kao i "audi A6" koji pripada njihovom drugu Pejoviću.

Oduzet je i jedan "mercedes" čiji je vlasnik jedan od mladića iz Zete, koji nije pripadnik ove grupe,  objavile su podgoričke "Vijesti"..

Prema zakonu policija zbog provera može da zadrži automobile najviše dva do tri meseca.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Egzekutor

  Egzekutor

  Bravo lazo za komentar, inace vido i brat mu gile hamere voze na plin kao vecina @mafijasa@, toliko o biznisu i kombinacijama.

  29 Odgovori 
 • Lazo

  Lazo

  "Zagoricki klan" kao to mocno zvuci za selo Zagoric od 5ooo dusa koje se pripojilo malo vecem selu Pg gde se zna ko je sta imao juce za rucak.

  24 Odgovori 
 • Ivanovic

  Ivanovic

  vidoje vile stanisic vodja zagorickog klana . pa ko se ne bi us.ao, ali od smeha :))))))))))

  22 Odgovori 

Poslednji komentar

 • nemanjic cg

  nemanjic cg

  ako cega ima u CG to je ovih grupica vjerujte mi,od koih neke kontrolisu cijelu bivsu jugoslaviju,to ja u potpunosti ne podrzavam,ali neke ekipe drze citavu SFRJ i zemlje skandinavije!! Znam podatak da ih u Baru ima oko 8 do 12 a tih grupa neki cak imaju jake veze sa beogradom,pa vidite vi to,bar ima 50.000 stanovnika a to se desava.

  12 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hrvatska, koja „Oluju“ slavi kao državni praznik, nema nikakvo moralno pravo da Srbiji drži bilo kakve lekcije Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!