SVI SU MATORI, JEZIVI I JADNI: Mlada konobarica brutalno iskreno o seks-skandalu u britanskom parlamentu!
Foto: Printscreen/ Twitter, Foto: Printscreen/ Twitter

OTKRILA ŠTA SU JOJ RADILI

SVI SU MATORI, JEZIVI I JADNI: Mlada konobarica brutalno iskreno o seks-skandalu u britanskom parlamentu!

Planeta -

Devojka (25) koja je četiri godine vodila kafić u sklopu britanskog parlamenta za britanske medije je ispričala u kolikoj su meri pojedini poslanici navalentni i neprijatni.

Ove tvrdnje dolaze pošto je seks-skandal pogodio britanski parlament, a informacije o lancu seksualnog zlostavljanja i napastovanja svakodnevno cure u javnost.

Alis Bejli je počela da radi u baru kada je imala 19 godina, a tvrdi da je tokom karijere u kafiću parlamenta u krevet pokušalo da odvede gotovo 30 poslanika. Jedan od njih je, tvrdi, napastovao tokom vožnje u autobusu.

Napiju se pa zlostavljaju kolegice

"Dozvoljavali su sebi sve i svašta jer sam bila samo mlada konobarica, a sebe su smatrali vrlo važnim ljudima kojima bi ja trebalo da budem na raspolaganju. Bili su vrlo jezivi, ali i jadni, s obzirom na to da su gotovo svi bili oženjeni i barem duplo stariji od mene", rekla je Alis.

Bejli kaže kako je jedan od ministara preklinjao da spava s njim, a drugi je pokušao da je dira u autobusu pošto je popio 12 krigli piva.

Navodi kako ministri često neprimereno hvataju mlađe kolegice po hodnicima, kao i da takvi potezi obično slede posle težeg opijanja u spomenutom kafiću.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track