RUSI ZATEKLI JEZIVU SCENU NAKON POVLAČENJA UKRAJINACA IZ BERDIČIJA: Na koju god stranu da se okrenu vide samo NEVIĐEN UŽAS (VIDEO)
Foto: Telegram printscreen, Printscreen

horor

RUSI ZATEKLI JEZIVU SCENU NAKON POVLAČENJA UKRAJINACA IZ BERDIČIJA: Na koju god stranu da se okrenu vide samo NEVIĐEN UŽAS (VIDEO)

Planeta -

Pripadnici ruskih snaga zatekli su jeziv prizor nakon povlačenja ukrajinske vojske iz zapadnog dela Berdičija!

Na užasavajućem snimku vidi se na desetine tela ukrajinskih vojnika među gomilom smeća na prostoru oko rova i male zemunice. Neka tela su u poodmakloj fazi raspadanja dok su druga unakažena od eksplozija. Scena je toliko užasavajuća da i vojnici koji snimaju ne veruju šta vide.

Berdiči
foto: Telegram printscreen

Pojedini ruski vojni blogeri navode da se na snimku vide tela pripadnika 47. mehanizovane brigade koja je nedavno došla na taj pravac da pokuša da zaustavi Ruse kod Očeretino i Berdičija.

Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Aleksandar Sirski, podsetimo, naredio je povlačenje ukrajinskih trupa iz Berdičija i Semjenovke kod Avdijivke odnosno iz Novomihajlovke kod Marjinke.

Oružanim snagama Ukrajine pretilo je inače opkoljavanje u Berdičiju nakon nedavnog gubitka Novobahmutovke i Solovjeva i prema navodima pojedinih vojnih blogera očekuje se povlačenje do 15 km na zapad.

Ukrajina je nakon pada Avdijivke u februaru držala liniju odbranu kod Berdičija.

Tokom nemilosrdnih borbi u prethodna dva i po meseca na tom delu fronta ostala je i bez nekoliko američkih tenkova "abrams" pokušavajući da zaustavi napredovanje ruskih trupa.

Bonus video:

05:48

ZAMISLITE SCENARIO U KOME RUSI OSVAJAJU OVA DVA MESTA, TO BI BIO KRAJ RATA Aleksandar Radić o mogućem epilogu sukoba u Ukrajini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja