SNAJKA NAŠE POZNATE PEVAČICE JE ŽIVA VATRA! Udala se za 15 godina starijeg profesora, rodila mu ćerku, a kad se SKINE... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

nakon porođaja liniju dovela do savršenstva

SNAJKA NAŠE POZNATE PEVAČICE JE ŽIVA VATRA! Udala se za 15 godina starijeg profesora, rodila mu ćerku, a kad se SKINE... (FOTO)

Stars -

Influenserka Adriana Kadar, snajka pevačice Teodore Džehverović porodila se prošle godine i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug Sava Džehverović dali ime Dorotea.

Andriana je nakon porođaja liniju dovela do savršenstva, a samo par meseci nakon što se porodila ona je pokazala kako izgleda u bikiniju.

Naime, Adriana je pozirala na obali mora, a zbog njenog zategnutog i izvijanog tela mnogima nije dobro,

Romansa počela kada je Adriana imala 15 godina, a Sava 30 godina

Inače, Adrijana i Sava od samog početka veze bili su na meti kritika zbog načina na koji je njihova veza počela, ali i razlike u godinama. Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15 godina, a on 30 godina.

Adriana Kadar, Sava Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Džehverović je od Adriane stariji 15 godina, a na Jutjubu postoji snimak Adrianing punoletstva koji datira iz 2019. godine, što znači da je ona 2001. godište, dakle, Sava je 1986.

On je, podsetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a njegova majka Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

Adriana o Savi

Adriana Kadar, Sava Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

kurir.rs/blic

Bonus video:

05:35

STARS EP304

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja