NOVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U TIROLU: Spor oko dece došao joj glave!
Foto: Printscreen Facebook

Istraga u toku

NOVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U TIROLU: Spor oko dece došao joj glave!

Austrija -

Ubistvo Dženifer V. (26) poreklom iz Srbije koja je posledenje vreme živela u Verglu i radila za jednu farmaceutsku firmu, samo je delimično rasvetljeno.

Kako je policija saopštila, telo žene visoke samo 1,55 metara pronađeno je u subotu u Kirhbihlu u reci In kod hidroelektrane, nedaleko od kuće u kojoj je živela.

Ona je misteriozno nestala 2. februara na putu do kuće. Posle opsežne istrage saopšteno je da je nesrećna žena nastradala pod sumnjivim okolnostima. Do sada obdukcijom još uvek nisu identifikovane povrede koje bi potvrdile da je nesrećna žena nastradala nasilnim putem, a sve to otežava činjenica da je telo 26 godišnjakinje pre nego je pronađeno bilo u vodi punih 8 nedelja.Trenutni dokazi ukazuju na to da je nesrećna žena, poreklom Vlahinja, žrtva nasilnog zločina.

Takođe se sumnja da su bračni problem motiv ubistva Dženifer V. Ona je kako se saznalo tokom istrage planirala da napusti muža i povede svoje dvoje dece, od 2 i 4 godine, sa sobom.Glavni osumnjičeni je njen svekar (42), koga je policija ponovo privela. On je nesrećnu ženu svojim taksi kombijem pokupio 2. februara posle posla i odvezao ka Briksenu u Taleu.

MISTERIOZAN NESTANAK SRPKINJE U TIROLU: Sumnja se da je ubio njen rođak!

Tamo su se njih dvoje navodno posvađali pored jednog super marketa, kada je ona napustila automobil.Uprkos izjavama svedoka da su viđeni zajedno kao i podacima sa mobilnog telefona koji ga povezuju sa nestankom Dženifer, otac njenog supruga negira krivicu i odbacuje sve optužbe na svoj račun. On je već bio privođen , pa pušten, a posle pronalaska leša policija ga je ponovo vratila iza rešetaka. Policije čine sve kako bi što pre rasvetlili ovaj zločin do kraja.

K. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track