RUSKE AGENCIJE NUDE NEZABORAVNO VENČANJE: Na svadbu u oklopnom transporteru!
Foto: Printscreen Yt

Nova ponuda

RUSKE AGENCIJE NUDE NEZABORAVNO VENČANJE: Na svadbu u oklopnom transporteru!

Planeta -
Cena ovako ekstravagantnog transporta kreće se od 100.000 rubalja naviše

MOSKVA - Nekoliko agencija za organizaciju venčanja u Rusiji ponudile su mladencima aranžman koji treba da im najlepši dan u životu učini nezaboravnim: da se kod matičara i u restoran odvezu u pravom vojnom oklopnom transporteru, onakvom kakve obično viđamo na paradama na ulicama Moskve.

Cena se kreće od 100.000 rubalja (1.800 evra) naviše.

"Sve zavisi od maršrute kojom idete do matičara. Ako treba da se prođe kroz centar Moskve, onda je najam za borna vozila veći jer moramo da rešavamo pitanja sa saobraćajnom policijom", kaže menadžer jedne agencije za venčanja.

Ako je matičar u predgrađu, pa oklopni transporter ne mora da prolazi kroz centar, i cena je niža. Neke firme organizuju i prevoz bornim vozilima u unutrašnjosti zemlje, naravno uz odgovarajuću nadoknadu.

U jednoj moskovskoj agenciji kažu da je vojska rashodovala transportere koji se koriste za venčanja i da oni odavno nemaju nikakvu bojevu moć.

Na društvenim mrežama čak se pojavila agencija koja mladencima omogućava da kupe svoj oklopni tranporter: cena je prava sitnica - 1,5 miliona rubalja.

(NTV.ru)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track