Silvio Berluskoni: Merkelova me uništila jer sam joj uvredio zadnjicu!
Foto: Profimedia

Ispovest bivšeg italijanskog premijera

Silvio Berluskoni: Merkelova me uništila jer sam joj uvredio zadnjicu!

Planeta -
U intervjuu sam rekao da nemačka kancelarka ima „nej...vu debelu zadnjicu“ i ona se naljutila, tvrdi bivši italijanski premijer

RIM - Moju političku karijeru uništila je nemačka kancelarka Angela Merkel jer je čula da sam javno ismejao njenu zadnjicu, rekao je Silvio Berluskoni, bivši italijanski premijer, u ispovesti za knjigu „Berluskoni: Epska priča o milijarderu koji je preuzeo Italiju“ Alana Fridmana.Jesam nevaljaoKako je Berluskoni objasnio, vest o njegovom ismevanju najmoćnije žene Evrope pojavila se 2011, baš u trenutku kad je italijanski predsednik Ðorđo Napolitano tražio način kako da pokrene kampanju protiv njega.- U jednom intervjuu rekao sam da Merkelova ima „nej...vu debelu zadnjicu“. Čim je to čula, nazvala je Napolitana i oni su smislili način na me unište - tvrdi Berluskoni.Inače, bivši italijanski premijer svetskoj javnosti posebno je poznat po organizovanju čuvenih bunga-bunga zabava, žurki u vili kraj Milana na kojima su zvezde s malih i velikih ekrana i modnih pista izvodile striptiz i imale seks za novac s najmoćnijim ljudima sveta.- Te priče su preterane. Iako sam definitivno nevaljao, navodne priče o tome kako sam za dva meseca imao seks sa 33 devojke nisu tačne. Pa to bi teško palo i mnogo mlađim muškarcima - rekao je on.Berluskoni je ponovio da na tim žurkama nije „ni pipnuo“ maloletnu prostitutku nazvanu Rubi Kradljivica Srca. Ipak, kako je dodao, za sebe voli da kaže da je rođeni zavodnik, ali i „da je često bio zaveden“.Bunga-bungaBivši premijer Italije rekao je da su te čuvene žurke nazvane tako zbog vica koji mu je ispričao libijski lider Muamer el Gadafi.„Dvojicu italijanskih delegata u Libiji je uhvatilo surovo pleme i vezali su ih za drvo igrajući oko njih i uzvikujući bunga-bunga. Po završetku plesa, vrač ih pita da izaberu između smrti i bunga-bunge. Prvi izabere ovo drugo i onda ga siluju svi ratnici plemena. Kada je to video drugi, on je odlučio da izabere smrt. ‚Može. Ali prvo malo bunga-bunga‘“, glasi taj vic.

BEZ DLAKE NA JEZIKU / Šta je rekao o drugim liderimaO SarkozijuMNOGO LJUBOMORAN- Nikola Sarkozi toliko je ljubomoran na mene da je jednom odbio i da se rukuje sa mnom. On je nesiguran i zavidi mi na bogatstvu i ženama. Kad se oženio Karlom Bruni, rekao mi je: „Vidi, Silvio, sad sam bogat kao ti.“ Čak je i napad na Gadafija započeo jer je bio ljubomoran na to što smo prijatelji.O Džordžu BušuNE SHVATA PARABOLE- Odgovarao sam Džordža Buša od invazije na Irak. Na večeri u Londonu deset minuta sam pričao parabolu u kojoj je Buš bio lav, kralj džungle, a Sadam Husein vuk. Međutim, on nije shvatio parabolu, već je rekao: „Razvaliću mu b..u“. I onda je dodao kako je Sadam hteo da ubije njegovog oca.O Muameru el GadafijuPLAŠIO SE KRAJA- Nakon pada i ponižavajućeg hvatanja Sadama Huseina, Gadafi je bio u šoku. Zvao me je 2004. i rekao: „Ne želim da završim kao Sadam.“ Pomogao sam da njegova veza sa Zapadom počne da cveta. Ali onda se Zapad okrenuo protiv njega iako je štitio Evropu od najezde miliona migranata iz Afrike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track