(VIDEO) URAGAN U GRČKOJ: Pogledajte kako izgleda Atina pod vodom!
Foto: Printscreen

Poplave

(VIDEO) URAGAN U GRČKOJ: Pogledajte kako izgleda Atina pod vodom!

Planeta -
Grčku je u petak pogodilo snažno nevreme koje je čupalo drveće i prouzrokovalo poplave, a izazvano je ostacima uragana Gonzalo koji je prošle nedelje nastao kod Kariba

ATINA - Zbog vremenskih neprilika koje je prouzrokovao uragan "Gonzalo" građani Pireja su ostali zarobljeni u svojim automobila zbog drveća koje je snažan vetar isčupao izkorena, dok se Atinjani bore sa ogromnim poplavama koje je prouzrokovala jaka kiša.

Grčku je u petak pogodilo snažno nevreme koje je čupalo drveće i prouzrokovalo poplave, a izazvano je ostacima uragana “Gonzalo” koji je prošle nedelje nastao kod Kariba, a prema prognozama metereologa trajaće još nekoliko dana.

Gradonačelnik Pireja Janis Moralis je stavio sve gradske službe u stanje pripravnosti i juče je sazvao sastanak na kome će se razmotriti krizna situacija ipreduzeti mere delovanja, prenela je agencija ANA.

Uragan ”Gonzalo” je nastao prošle sedmice kod Kariba, potom se obrušio na Bermudska ostrva i nakon toga skrenuo ka severu, preko Atlanskog okeana.

http://www.youtube.com/watch?v=HWdpeBtOegM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track