Politika je kurva

Politika je kurva

Komentar dana -

Političari i kurve. Prepliću se vekovima, prate u stopu ljudski rod. I sve vreme slušamo njihove priče o poštenju. Očigledno je da se u ovoj konkurenciji teg poštenja ubedljivo prevalio na stranu najstarijeg zanata na svetu.Zašto se političari često porede s kurvama? Obavljajući važne državničke poslove pojedinci rade sve ono što se nezasluženo pripisuje samo prostitutkama - bezosećajni su, prljavi, lako se prodaju, gazde ih menjaju kad se istroše i kad im padne - rejting, menjaju vlasnike i nude se drugima. Za više para i bolju javnu kuću. Pardon, državnu firmu i fotelju.Kad pređu tu tanku liniju između politike i kurvarluka, ovi ugledni društvenopolitički radnici postaju bahati prema ženama. Visoka funkcija, pored bogatstva, stvara im lažni osećaj moći i potencije.Ko zna koliko su uvreda na račun slabijeg pola do sada izneli razni moćnici, ali to nije procurilo u javnost. Onda se dogodio „slučaj klekovača“, sada već ražalovanog ministra Gašića.

Ipak „korak dalje“ otišao je direktor RTB „Bor“ Blagoje Spaskovski, koji je uporedio partijske koleginice iz SNS s prostitutkama.

Ljut na loš rad lokalnih naprednjaka, uvredljivo je, ali i slikovito govorio o gazdama, bordelima, krevetima, kurvama, poslu, izbornoj kampanji...Drage dame, ne uzbuđujte se mnogo. Ko o čemu, političari o poštenju...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track