Ispovest majke čijeg je sina lečio otac Branislav

Pop Peranović: Odraću vas od para!

Crna Hronika

Autor:

Dok je tukao štićenike, drugi su morali da gledaju. To im je bila jedina terapija, rekla majka pacijenta Branislava Peranovića

Branislav Peranović, tukao štićenike, ubijen Nebojša zarubac, droga, centar za o

BEOGRAD - Alav!
Moj sin je 2007. samoinicijativno otišao u Crnu reku kod oca Branislava Peranovića da bi se izlečio od narkomanije. Za godinu dana, koliko je proveo tamo, svakog meseca sam slala 350 evra postekspresom! Sin mi je kasnije rekao da je Peranović govorio: „Ja ću vaše roditelje da oderem od para, a vi vidite šta ćete! Ionako od vas nema ništa!“

Ovo je za Kurir ispričala M. M. (ime i prezime poznati redakciji), majka mladića koji je preživeo torturu u kampu oca Branislava Peranovića u Crnoj reci.

- Moj sin se tamo nije izlečio. Sada sam ga poslala u drugu ustanovu, državnu - kaže naša sagovornica i priseća se da je Peranović pažljivo pratio da li su uplate redovne.- Jednom sam zakasnila samo jedan dan, a on me je odmah pozvao i zahtevao da što pre pošaljem novac - priča ova majka.

Ona kaže da joj je otac Peranović napomenuo da on i njegovi saradnici ponekad upotrebljavaju fizičku silu nad štićenicima.

- Rekao je da se to dešava samo ako štićenici to zasluže svojim nedoličnim ponašanjem, ali kad sam jednom otišla da posetim sina, videla sam svoje dete koje je bilo svo u modricama! Pitala sam sina šta mu se desilo, a on mi je preplašeno rekao: „Dobio sam batine od Branislava, jer nisam bio dobar!“ Rekao mi je i da su svi štićenici morali da gledaju dok Branislav s uživanjem mlati nekog od njih - ispričala je M. M. za Kurir.

Gomila uplatnica na ime Branislava Peranovića zoom Gomila uplatnica na ime Branislava Peranovića
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (162)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ......................

  ......................

  A ti si mi svetac,jer se potpisujes SRBIN. Branis ubice,a posle kao pravoslavac!? .Mozda i jesi pravoslavac, ali bolestan covece.

  112 Odgovori 
 • Bajker

  Bajker

  Moze li poreska uprava da proveri da li je on prijavio "dranje od para" i jel uplacivao sto je po zakonu trebalo - porez drzavi?

  105 Odgovori 
 • Vlatka

  Vlatka

  Sta li su radili sa drogom koju zaplene od tih nesrecnika !? Sve to je islo u krug...

  99 Odgovori 

Poslednji komentar

 • lazarevac

  lazarevac

  ovaj pre lici na raskalasnog Turcina nego na duhovno i svetovno lice

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Hrvatska, koja „Oluju“ slavi kao državni praznik, nema nikakvo moralno pravo da Srbiji drži bilo kakve lekcije Sanda Rašković Ivić, predsednica DSS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!